äntligen klar & öppet hus!

Då var jag äntligen klar med mina läxor, fy satan. Grejen är den att jag hatar att sätta mig ned och börja plugga, men OH GUD va skönt det är när man är klar. Känner mig skit stolt, och det är verkligen as-skönt att ha iallafall EN mindre grej att tänka på. Imorrn är det ÖPPET HUS i min skola, jag går ju Enskede Gårds gymnasium. Ska stå i salongen från halv två till typ fyra och göra ansiktsbehandlingar, för BARA 150:- haha
Vill helst inte ha nån jag inte känner så tar dit morsan, hoppas på att ingen läskig människa kommer och vill ha en behandling. Nu ska jag dricka lite kall mjölk och ta en av mina goooooa lussebullar jag bakade igår :)

See you tomorrow, sov sött

image123
Haha, rooooooooolig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0