Årets sista fredag

God morgon

Vaknade väl för nån timma sen.. sitter och kollar runt lite på nätet, det är sjukt billiga priser.
Funderar på att dra in till stan med älsklingen sen. Skulle vilja uppleva lite mellandagsreakaos! haha
Nej men skulle verkligen behöva lite nya grejer, typ mascara och sånt smått...ska nog byt pumpsen jag köpte. Känns som om tårna ska explodera. Har redan tröttnat på att kolla runt på internet, tycker det finns så sjukt mycke, orkar verkligen inte kolla runt överallt. Ne nu måste jag äta lite frukost och sen väcka älsklingen.
Vi var hos min farmor igår (plastfarmor) och fikade, åt jättegod middag. Fick 200:- också, nån typ av julklapp antar jag. Juste sen fick jag ett present kort från SF i posten igår. Var från min faster. Har ingen precis kontakt med henne nu pågrund utav släkt tjaffs! Men men, hoppas det löser sig.
Och eftersom Kevin också fick två små söta biobiljetter av sina kusiner i GBG, blir det nog bio ikväll =)



Idag är det också SISTA FREDAGEN ÅR 2007! Lite coolt, haha shit kom precis på massa saker att fixa innan nyår. Atttans, måste sätta fart nu Men ha en underbar dag.

PUSS&KRAM <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0