Lördag

God dagens, fick sova ut lite idag, det kändes skönt. Hela familjen åt frukost tillsammans för första gången på länge tror jag. När alla hade ätit åkte vi iväg för att göra olika ärenden. Mamma, pappa, Mimmi och Adam åkte nämligen till kungens kurva för att köpa lite smågrejer, men också en NY TV! äntligen assså, har haft samma tv i fan 6 eller sju år snart, om inte mer asså. Den e riktigt kass, plus att mamma stängde av bredbandet eller vad det nu heter innan sommaren, så har inte haft några kanaler i över fem månader ungefär. Har bara hyrt en massa filmer istället. De batalar självklart på kredit, för inte har dem så mycket pengar kontant. Fast de åkte ju till den nya mediamarkt i heron city, och tro mig jag har vart där. Det är sjukt billiga TV där. Dem köpte en 42 tum, helt perfekt tycker jag. Hoppas dem tog en svart... Sen har de beställt nya kanaler också, så på torsdag får vi dem. Kanske låter lite sjukt, men man saknar faktist TV:n, har inte följt ett ända program detta halvår, haha.
Dem är fortfarande kvar och hållar på att fixa är borta. Själv kom jag precis hem, jag åkte in till Tajmahal idag och bytte längd, eftersom när jag kom hem igår märkte jag att det jag köpt var lika långt som mitt eget. Kevin är nu på boxningen. Stannade i honstull och solade en kvart. E verkligen skitblek, troivs inte i det. Vet att det suger att sola solarium, men nu när mitt hår är så mörkt blir jag ännu blekare.

Ska försöka plugga lite småföretagande sen med morsan, bra att passa på. För utan henne hade jag inte fattat ett skit. Ikväll ska jag till La Isla, det är egentligen 18 års gräns, men vi går ju dit med dansen. Vi ska dit runt åtta, då ska vi äta tre rätters middag, sen ska två grupper uppträda, det är fortsättarna. Vi är ju bara nybörjare, men nästa termin kanske det blir vi som får uppträda =) Men vi måste vara ute vid tolv, för då e det party.
Älsklingen ska tydligen på bio med sin mamma, men jag möter han när jag är klar på La Isla.

Pappa snackade nått om att vi ska julpynta lite mer idag, hittils har vi ju bara satt upp ljusstakarna och lite julgardiner. Men granen kommer nog i veckan, eller vem vet kanske imorrn. Det beror på pappa, för i alla år har vi haft plastgran eftersom pappa säger att han är allergisk. Men i år vill jag fan ha en äkta, så hoppas han köper en kungsgran, för det där med allergin tror jag inte helt på. Haha

           

Ha en mysig lördag, kanske bloggar mera sen. Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0