Måndag

Hejsan allesammans, en ny dag en ny vecka alltså nya upplevelser. Egentligen började jag halv elva imorse, men eftersom alla åkte hemifrån vid kvart över åtta och jag stängde av klockan försov jag mig. Sov till klockan tio, ganska skönt faktist. Jag valde att inte åka till skolan eftersom vi bara hade engelska och slutar efter lunch. För varannan måndag har vi ledigt, och idag var en sådan måndag. Jag och Malin har däremot idrott som börjar kvart över tre, se för oss blir det bara en lååååång håltimma (-timmar) haha. Jag åkte därför till mammas jobb och jobbade lite.

Eftersom det blev missförstånd igår så sov jag aldrig med Kevin, han åkte hem med sin mamma och jag sov hos mig själv. Men vi möttes idag en liten stund i globen, Malin kom också dit eftersom vi skulle på gympan sen. Kollade runt lite på vad vi ska köpa för julklappar. Jag och Kevin ska nämligen dela på allt, han kanske betalar lite mera eftersom jag inte är så rik just nu och det är han, hehe. Vi köpte faktist en julklapp idag, den första. Så det kändes kul. Tror vi måste sätta lite fart nu med tanke på att det bara är TVÅ veckor kvar till jul. Kan fan inte fatta det, jag menar NÄSTA fredag slutar jag i skolan... så skönt. Men iallafall så betyder ju det att jag och älsklingen måste sätta igång, grejen är den att det är så sjukt mycke folk ute så man orkar knappt åke in till stan. Funderar på att ta med Kevin till skärholmen, så handlar vi allt där. Ska se om det blir av i helgen, det måste det nästan. Kanske handlar en del på torsdag, har nämligen inte bestämt mig och jag ska jobba på salongen eller ej =)

Jag och Bullen (malin) åkte sen till gympan. Vi hade volley boll idag, skulle egentligen haft dans men det blev inget av det. Nästa vecka ska vi tydligen bowla.. haha då jävlar ska jag krossa dem alla. hehe

Har städat lite och ska bara mysa resten av kvällen. Kanske tar en promenad till affären och köper nått gått, kanske hyr en film med Kevin om han kommer nångång...haha

Hörs sen, seeee yah <3

Kommentarer
Postat av: Nicole

Adda mig på msn så att jag kan skicka den där sen då : ) [email protected]

2007-12-10 @ 19:14:43
URL: http://www.niickis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0