Fredags mys

Skönt med helg tycker jag... skulle ju haft tjejmiddag men det vart så himla massa strul och knas så det sket sig istället. Så då valde jag att åka till älsklingen. Så nu är vi vallentuna, väntar på att bubbelpoolen ska fyllas. Vi ska nämligen ta ett litet bad me tända ljus, sen kanske basta lite. Dem har en stor jacuzzi utomhus också, men vi vågar inte gå ut och starta den, lääääskigt!!! haha.
Jens har åkte till Pelle så vi är helt ensamma, de e faktiskt läskigt att vara ensam i någon annans hus. Men men vi har ju varandra. Får inte bli försent ikväll eftersom jag ska upp imorrnbitti, satans skiit. Har verkligen ingen lust men jag måste, ska ju till älvsjömässan. Ska stå där från 10 till 2 kanske. Så det känns jobbigt att behöva åka hem sen själv imorrnbitti igen. Från att vi skulle ätit nått gott med tjejerna åt vi nu ärtsoppa och majskolvar...haha de var typ det ända som fanns...asså som gick att tillaga nu. Men det gör inget, bara jag har Kevin brevid mig så är allt supert! Men nu roppar älsklingen så ska hoppa i badet nu. Ha en fortsatt trevlig fredag, så hörs vi imorrn, Kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0