Lördag

heeejsan, nu e vi hemma från landet. Hade inte tid att skriva igår, hade så himlans bråttom att fixa allt. Vi fick vart bjudna på en halloween fest av Nora´s klasskompis. Hon sa att det låg en liten bit utanför uppsala. Så det kändes ju okej. När hon sedan pratar med henne säger hon att vi ska åka hela vägen till Tierp. Jag börjar skrattta och säger att det e fanimej lååååååångt ut på landet. Vi har vårat landställe där. Iallafall, nu var det bestämt så vi gav oss iväg. Utklädda till poliser, med pistol och allt. Vi åkte vid åtta och kom fram tio. Så 2 timmar tog det. På vägen dit var vi lite osäkra på om det verkligen skulle bli nått. Men när vi kom dit var det fullt ös. Hög musik och massa folk, säkert över 50 pers. Fast va fan tänkte vi, ingen var ju utklädd, förutom Kanita. Hon som hade festen. Pinsamt tyckte jag och Nora. Vi hade bara mjukisar med oss, eftersom vi skulle ha shorts & polis t-shirt. Så va behöll mjukisarna på. Det var trevligt, alla hade en sån där härlig dialekt. Hennes pappa var hemma, fast själva festen var i garaget. Farsan va skitsnäll. Meningen var att vi sen skulle gå hem till hennes mamma och sova där. Men vi valde att stanna där hos pappan, för han var så trevlig. Plus att det var nära tågstationen. Vid kvart över elva står vi utanför och bara snackar, när Kevin plötsligt ropar att det snöar. Jag säger neeeeeej, det regnar bara. Men jag hade sååå fel. För det var snö. Hela marken täcktes snabbt och det blev helt vitt ute. Kändes ganska overkligt faktist.
Vid tjugo i tolv var det fööör mycket folk som inte var bjudna. Så festen avslutades. Pappan ville inte riskera nått, eftersom polisen körde rundt, och byn är inte speciellt stor. HAHA! :P
Iallafall, så gick alla hem, förutom vi som skulle sova över. Dem andra gick till hennes mamma och vi stannade kvar. Satt ett tag och snackade med pappan & kollade på TV. Sen gick vi och la oss.
Vaknade imorse vid tio, med oerhört mycke huvudvärk. Vi gick ned och åt lite frukost. Sen gick jag, Kevvan & Kanitas lillebrorsa ut och började städa upp i garaget. Fyllde säkert 8-9 kassar med flaskor. HEMSKT!
Iallafall, seh gav vi oss iväg till stationen. Gick till affären och handlade lite mat att äta på tåget.
Vi åkte vid elva, var hemme vid två. Sjukt hur det kunde ta så lång tid. Skönt att komma hem iallafall, de va ju kul liksom. Tråkigt bara att det inte blev mer halloween fest eftersom vi lagt ut pengar på utrustning nu :(
På tåget spelade vi in en skitrolig video på Kevin & Kamil, men lägger ut den senare. Måste först ut på youtube så att jag sedan kan lägga in den här. Har bara myst lite och läst i min bok som är grymt bra. Snart ska Jens plocka upp oss, för att vi sedan ska åka ut till Vallentuna. Han passar någons hus där, typ värsta lyxvillan. Så det ska bli lite skönt. Sitta och kolla film på fetaste plasma TV:n och bara äta gott. Får väl se vad jag gör imorrn, det blir väl hem och plugga lite, eller ganska mycke tror jag.

Tingeliiinnng pliiing <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0