Måndag

Hejsan svejsan. Jahaapp då var det en ny vecka igen då. Skrev inget igår eftersom jag inte hade tid och inte fick tillgång till en dator. Igår hade vi dans, asså fy fan jag höll på att bryta ihop. Klarade verkligen inte av stegen, såg liksom ut som en jävla tönt. Men det är ju bra att han kör på liksom, jag e väl bara väldigt otränad i guess.
Efter dansen åkte vi hem till Kevin på värmdö. Vi handlade en massa god mat och lite fika först på Ica Maxi. Greg har ju åkt nu, så vi åkte dit för att flyttstäda. De bor i i ett hus liksom, men det är som två lägenheter. Så nu ska hon bara bo på övervåningen och ska hyra ut undervåningen typ. Det är meningen att hon senare ska flytta men bara för tillfället alltså. Efter att ha städat och sedan ätit en massa god mat, kände jag mig helt slut. Då la jag mig framför TV:n, kändes skönt att kunna zappa lite fram och tillbaka. Alltså jag har inga kanaler hemma, och har inte heller haft det under hela sommaren. Mamma orkade nämligen inte sitta och betala för den där boxern vi hade under sommaren, så hon bröt det abbonnemangen typ. Sen har hon helt enkelt inte beställt ett nytt. Kollade på två filmer, sen somnade jag. Började halv elva imorse, då hade vi engelska. Kollade bara på en film eller asså det är en engelsk serie som gått på TV förut. Min lärare tyckte att den var bra att se eftersom den är på engelska då utan text, sen så handlar den om en frisörsalong och allt runt omkring. Så det är visst antal avsnitt, vi har väl sätt tre nu. Skitspännande faktist. Vi har ju två grupper också, en vit och en gul. Efter lunch brukar vi då ha bild & form, men nu har vi så att bara halva gruppen gick och den andra fick gå hem, alltså min grupp. Men självklart har jag och Malin idrott kvart över tre så då får vi stanna kvar medan alla andra kan åke hem. Så vi hade i princip 3 timmars håltimma, fett boooooring. Vi hade lektion på gympan idag, det gick faktist bra. Hade badminton, kändes lyckat. Hoppas läraren tyckte det var bra, för då blir det bra betyg. Hahah, det roliga med henne är att vi tjejer alltså jag och Malin har det nog rätt bra eftersom vi är de ända tjejerna. Så det kanske är lättare att få betyg... vem vet. Efter plugget åkte jag, morsan och mumsan till kusinen Erika. Hon fyllde år idag, så vi tog en liten fika och snackade. Kom hem för nån timma sen nu, blev senare än vad jag trodde. Måste nämligen plugga, det är precis det jag borde göra NU, men ville blogga lite först.
Skittråkiga läxor, ska lämna in en massa frågor om några jävla texter, typ indiska texter. Tror det är religion eller typ samhällskunskap. Ligger efter lite, så borde plugga nu varje dag efter skolan faktist. På söndag är det första advent, fan va mysigt. Då börjar all den här julkänslan liksom. Älskar verkligen julen, ska köpa massa klappar i år. Älskar att gå på julmarknader, även fast det är så himla mycket folk ibland. Men nä nu måste jag faktist plugga, julsnacket får vi ta mer nån annan gång. Måste ju skriva önskelista och sånt... hihihi

Maybe lägger in nått skoj sen, puss&kram skumbanan


Kommentarer
Postat av: Madde

Aw, Tack :)
Man går in i stilmallar. Sen letar du upp kodraderna som ser ut så här;
/** Post's body text **/
.entrybody {
Det är ?font-family? du ska ändra.
Hoppas detta hjälpte dig något :)

2007-11-26 @ 21:29:01
URL: http://muddet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0