Torsdag

Halloo hallo, tänkte passa på och blogga lite, egentligen ska jag plugga men eftersom det ändå inte blir nått av det såå.. Jag och min kära vän Malin ska imorrn visa upp vårat projekt, vi valde 50-talet. Det går ut på att vi ska sminka varandra och klä upp oss precis som man såg ut på 50-talet. Så håller på att hitta lite bra kläder och accessoarer till det nu då. Har haft svårt att hitta bilder från 50-talet, så måste leta på lite till, känns lättare om man har en bra bild på hur dem såg ut då. Har hittat en skitbra sida om 50-talet, så det är ju bra eftersom vi ska lämna in en uppgift också. Ska bli skitkul, men vet inte vad vi ska ha på oss så ska typ ta med en superstor bag till skolan imorrn, haha KUL! not..

Åkte som sagt aldrig till salongen, har känt mig lite smårisig hela dagen. Åkte iallafall till Noras skola där jag satt och väntade i typ en och en halv timma. Sen åkte vi till skantull med en tjej som heter Leyla. Köpte en stor lussebull läng för 20 kr. haha den va skitgod, precis efter gick vi in på donken och köpte en burgare. Jag och Nora åkte vidare in till stan, gud va mysigt tycker jag nu när marknaden kommit upp. Hittade ett par skor och jag köpte dem.(otroligt)
De kostade bara 400:- och som sagt behöver jag verkligen ett par "vanliga" skor liksom.
Lägger inte bild på dem sen...har ingen bild på dem än.

Haha min lillasyster är så söt, hon kom hem och sa att hon gjort en ekorre på syslöjden.

image110

Haha, söt va? asså tycker inte det ser ut som en EKORRE, men men alla har ju SIN bild utav saker och ting.
Älskar dig syrran <3

Nu ska jag städa lite på rummet, och sedan ska jag försöka hitta lite mer grejer tills imorrn.
Juste imorrn är det fredag GUD VA SKÖNT!!!! asså veckorna går ju så himlans fort, men det e bra fyra veckor kvar till jul typ. MYYYYS!

På lördag e  det party för norisen, shit måste köpe en present jag jävlar. Men tror redan jag vet vad jag ska köpa :)


Ha en najs kväll KRAMMMMIZ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0