Lördag

God morgon, vaknade vid kvart över tio imorse. Väldigt tidigt faktist för att vara lördag. Iallafall, så när vi kom ner stog det en massa god frukost på bordet. Tomas hade varit och handlat färskt bröd, mamma hade gjort pannkakor, sen var det också en massa annat gott. Så det kändes bra, att få en rejäl frukost i sig.
Efter det tog Nora ett bad, för att skrubba bort allt som vi ritade på hennes rygg igår, haha SCHNYYGGT!
Sen åkte hon till slussen, där hon ska jobba. Nu e det bara jag och mumsan hemma. Alla andra har åkt, också älsklingen. Dem ska typ jobba eller nått. Jag ska väl börja göra mig iordning jag med, ska nämligen på kalas hos min kusin, han fyller väl typ 23 tror jag. Måste köpa nån blomma till han också. Vet inte vad jag ska hitta på sen, men nått blir det iallafall. E lite sugen på bio, eller nått sånt mys. Ska snacka lite med K, och se vad han ska göra.
Just nu sitter jag och kollar på SJ. Vi funderar nämligen på att åka till Göteborg, typ bara tre dagar. Kevin vill träffa sina kusiner, och jag vill bara komma från sthlm. Så får se om jag hittar nått, men det är så jävla dyrt :S E det nån som vet hur man hittar nått billigt?
 
Bilder från igår =)

image65  Mumsan gjorde en strike.
image68 Nora kollar på våra grymma poäng :P

image67 Älsklingen gör en skruv.

SÅ JÄVLA FULA SKOR, hahah 

image69

Det var lite bildern från igår, ja juste som ni ser spelade vi discobowling!
Nu måste jag göra mig iordning så jag hinner med bussen.
Ha en underbar lördag för det ska jag :)


pusshej, kanske bloggar ikväll jaaaahoooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0