Måndag (suck)

Idag kan man säga är precis som en "vanlig" måndag, jävligt tråkig asså. Vaknade som vanligt och var extremt trött. Jag älskar verkligen att sova, det är fan det bästa som finns. Speciellt när min prins ligger brevid mig och värmer mig med sin heta kropp. hihihi =)
Nu sitter jag här alldels ensam utan pojken mig. För han är nämligen hos sin kära vän Simon eller så kanske han är påväg till sin farsa nu, det vet jag inte. Ska nog slå han en pling snart. Jag gick till skolan i morse precis som vanligt. Hade idrott idag, fan va kul man kan ha asså. Haha, Malin du e fan helt crazy... haha som jag sa där. Malin e en man i en tjejkropp, HAHA! Sen drog jag till farsta strand där jag mötte Sarisen. Vi gick rundt lite i affärerna och köpte hårfärg till henne. Fan va störande att jag e så jävla pank. Så himla typiskt nu när man behöver nya kläder inför hösten. De jag behöver allra mest är ju ett par skor alltså. Funderar på nå typ av converse, eller typ nike skorna. Så grymt snygg. Vet inte exakt vilka jag vill ha, men ungefär den stilen. Lägger ut en bild när jag har hittat vilka. Sen har jag ett litet dilemma nu också. Jo nämligen jag e verkligen i tvivel om vad jag ska göra med mitt hår.
Antingen lägger jag nya slingor, blonda och bruna så som jag har det nu fast jag har en extremt ful utväxt. Eller så färgar jag hela håret brunt. Jag har hört att brunt med lugg ska va inne i höst, men det spelar egentligen ingen större roll. De som spelar roll är vad jag trivs i. Har ju som sagt varit brunett ganska länge nu, men också varit så grymt ljus nu under sommaren så skulle vara skönt med en förändring. Ni som tycker nått kan väl skriva vad NI tycker. Kan sätta in nån bild på mig nu, och en på när jag var brunett så ni kan se vilket som är bäst!
Jo juste sen måste jag självklart berätta om att jag o Nora var på öppet hus igår på Marikas Dansstudio. Fy fan va häftigt det var. Vi var där i en timma och då visade dem vad magdans var och reggaeton var. Vi hade tänkt att börja på magdans, eftersom det var vad vi gick på tidigare. Men nu när vi såg reggaeton så verkade det mycket roligare än magdansen. Så idag anmälde vi oss, och det börjar på söndag. Ska bli så himlans kul. Sara ska också börja med oss sen kanske Elina ska börja också det vet jag inget om. Men kursen kostar iallafall 1500:- så måste fixa ihop det på nått sätt eftersom morsan verkar vara väldigt pank just nu.
Men nu ska jag lägga mig i soffan o käka ballerinakex o kolla på Perfect Stranger, en film ja började titta på igår men självklart så somnade jag.


image12

Sen måste jag bara säga att jag saknar min pojkvän så enooooormt mycket. Det är fan helt sjukt, vi har nu varit ifrån varandra 12 timmar och jag lovar det känns som en otrolig evighet. Det visar ju bara att jag aldrig nånsin skulle klara mig utan dig Kevin. Älskar dig mest av allt och det kommer jag alltid göra. Skiter i vad alla säger jag tror på våran kärlek älskling. Det ska vara du och jag förevigt.
Va bara tvungen att lägga in en bild på honom, dock är den ganska gammal men sjukt snygg. love you


bye sucker´s <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0