Måndag

Idag har varit en ganska rolig måndag, inge märkvärdigt har hänt, men det var inte så där jäättte jobbig som andra måndagar. Vaknade iallafall upp hos älsklingen imorse vid halvåtta. Gcik upp, tog en dush och åkte iväg. Fick skjuts till gustavsberg centrum, sen tog jag bussen till slussen. Jag somnade på bussen, så himla skönt.
Jag vaknade av att ett pipande ljud, som var jättehögt. Trodde fan först att den var en väckarklocka, tills chaffören ropade ut i högtalarna att motorn var för varm för att fortsätta åka. Så alla fick gå av och ta de bussar som kom efter.
Gick förbi och köpte lite frukost på donken, sen åkte jag till skolan. Hade först svenska sen engelska. På lunchen åkte jag, Malin & Christianna till donken (IGEN) och köpte lunch, för de var skitäcklig lunch i skolan. Själv hade jag inga cash, men Malin bjöd mig som vanligt, så himla snäll! =)
Sen hade vi fönteknik, ganska enkelt. Sen var det dags för gympa. Eftersom jag har nackspärr så var jag inte med. Men satt och smörade för gympaläraren, hehe. När det var slut var klockan halv fem, då åkte jag hem. Direkt när jag kom hem satte jag mig och började fixa mina naglar, fick nämligen en paket med naglar av Emma som vi var hos i lördags. Så ville prova om den var bra. Det är andra gången jag gör just detta, med hjälp av tippar alltså.
Tog lite hjälp av mina gamla saker också, det vart skitbra. Tycker faktist att just denna pack var jättebra. Märket är Depend, kostade rundt 150-180:-, minns inte exakt. Köpte den på Åhlens. Om ni vill testa att göra egna lösnaglar rekommenderar jag verkligen denna. Här kommer lite för & efterbilder.


image61


före                                                                        efter

image56 image58
image57 image59

Vart faktist skitnöjd, värsta proffset jag är. Igår var jag, kevin & hans mamma på bio, det blev Råttatouille, fy fan va den var bra, asså den måste ni bara se. Den va tillochmed sorglig ibland. Det var länge sen vi var på bio, så det var mysigt. Nu tänkte jag åka till Sarisen och kolla på Prison Break som har premiärstart idag klockan 22:00!!!!
Det får jag bara inte missa! Eftersom jag inte har några kanaler så följer jag inte precis nåt program, men kollade på prison break förra säsongen så därför vill jag såklart fortsätta följa det. Vad är erat favorit program, skriv gärna och säg nått bra, kanske jag ska se om jag fastnar för det! :) ska packa min väska nu, får se om jag åker till Sara, vill ju inte missa, men kanske inte orkar om älsklingen inte åker med..

Skriver förmodligen imorrn ;) hare så bra.


Kommentarer
Postat av: Andriana

Åh vad fint :O

2007-10-22 @ 20:45:37
URL: http://andriana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0