så blev helgen...

Hejsan, i fredags då så åt vi av den goda maten som Noras pappa lagade, det var älgkött. Kändes läskigt att äta det tycker jag när man vet vad det är, och det är inte samma sak som att tänka på vad en hamburgare är för det äter man ändå oftare än älg. Men det smakade okej, lite segt kött men gott. Sen så gjorde vi oss iordning för utgång. Nora vart väldigt stressad för hennes vän Anna väntade på oss i slussen. Så efter att dem fått väntat ett tag, börjar dem gå hem mot Nora, så när vi kommer ut genom porten står dem där. Sen tog vi tunnelbanan i till TC där vi mötte Liisi och hela hennes gäng, skitmånga tjejer iallafall. Dem skulle till nån fest... Jag och Nora satte oss sen på tåget ut till ropsten, där vi sedan tog bussen till lidingö. Det var nån "klassfest" där, de var Mickis som sa att vi skulle komma dit. Men de va ganska trist så vi drog därifrån efter en timma ungefär. Och då åkte vi till slussen där vi köpte en påse bilar och en kexchoklad. Sedan gick vi hem till Nora. Det vart lite problem sen den kvällen, lite tjaffs och så. men både jag och Nora somnade efter ett tag iallafall. Sov himlans djupt.
Sedan lördagmorgon vaknade jag vid åtta då, och tänkte att jag skulle ställa klockan på tio. Men nä somnade då om... Vid elva ringer Sara och frågar vart jag är... sover svarar jag. Hon hade öppet hus i sin skola och skulle sjunga, så då hade jag lovat att komma dit att kolla, men nä jävla mig som somnade om. Hon blev lite besviken och jag kände mig dum som inte gått upp. Sedan vaknade iallafall Norisen och vi gick o köpte frulle, mums mums. Sedan så klädde jag på och gick till södra station. Där tog jag tåget mot Södertälje, i älvsjö hoppade mamma, Mimmi & älsklingen på. VI skulle till några bekanta som bor i södertälje, lååångt ut på landet. Vi gick rundt lite i centrum först, sedan vart vi upphämtade av Carina. Sedan åkte vi till nån godisaffär där vi handlade skiiitmycket godis, läsk och chips. Det gick bara på 120:- typ. Sen åkte vi till Inter sport, där Björn va. En av barnen alltså, det var lagrensning, så det var 70-90% rabatt på allt. Han hade redan stått där i kö, vi var där ett tag och kollade lite. Mimmi och Emma bytte av Björn, Så medan vi åkte hem stog tjejerna kvar där i kö. Jag skojar inte dem stod där från två till tio över sex. Helt sjukt alltså. Vi var hemma hos Kevins farmor som fyllde år också. Det var jättemysigt, fick wok med ris, sen var det prinsess tårta. Tog inga bilder, för jag hade inga batterier på mobilen. Men det kul att träffa lite folk. Sedan åkte vi hem till Runows då, dem som vi skulle vara hos på kvällen. När vi kom dit kollade vi på två filmer och snaskade på en massa godis. Älsklingen satt och spelade The Sims, haha fan va söt han va. Jag ville också spela, men datorn var upptagen hela tiden. Sedan gick vi och la oss typ vid 2.
Imorse skulle jag ju ha gått upp vi 9 som jag tänkt, men ne jag somnade om. Hade egentligen dans idag halv ett, men vaknade försent för att hinna. Bussen därifrån gick typ var tredje timma, så ah jag missade den som jag borde ha tagit. Väldigt tråkigt, eftersom jag verkligen skulle velat gått, men men får vänta tills nästa söndag nu. Vi har bara myst hela dagen, kollat på film, ätit god mat. Vid halv tre började vi dra oss hemåt, fick skjuts. Nu är jag hemma, har städat hela övervåningen och mitt eget rum, det var inte precis jättestökigt. Men det känns skönt att damma av och dammsuga. Ska nog skura också om jag orkar... ska nämligen gå på bio med älsklingen, ska nog se "Råttatouille", har velat se den skitlänge, och den hade ju premiär i fredags. Så tänkte se den ikväll, tror iallafall att det blir den, iallafall om vi hinner. Annars vill jag nog se "Härmed förklarar jag er Chuck & Larry".

   ganska små bilder, men det får duga!


Nu ska jag nog ta en dush, sen ska jag väl packa väskan och åka, kanske blir hämtade av kevins mamma...
Här kommer en bild på mig & norisen sen i fredags.


Ha en fortsatt trevlig söndag, för det ska iallafall jag, PUSS
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0