Tisdag

Hellu, nu var det tisdag då. Haft en ganska så najs dag asså. Gick upp vid åttatiden, gjorde mig iordning och var klar exakt 08:39 när Tompa kom tillbaka efter att ha lämnat syskonen i älvsjö. Vi åkte till plugget o jag klippte han. Blev faktist nöjd, men var skitnervös i början, och var väldigt stressad eftersom jag skulle till tandläkaren. Vilket slutade med att jag klippte mig i fingret... asså kände kanppt nått, utan kände bara att det tog emot lite sen plötsligt började det blöda skitmycket. Satte på plåster men det läckte igenom. Sen när ja var klar fick jag skjuts av Thomas till gullmars där jag åkte till tandläkaren. Sedan så var det 2 och 1/2 timma kvar tills nästa lektion så ja gick hem till norisen, så köpte vi pizza. Jag hjälpte henne o vika massa tvätt, sen kollade vi på barnprogram, haha de var faktist kul. Kollade på "svampbob fyrkant", hihihi.
Sen var jag tvungen att åka tillbaka till plugget. Där kollade vi på en engelsk serie i en timma så slutade vi. Då åkte jag, Christianna o Malin hem till henne en kortis, då hon bytte om och lämnade nån jävla väska. Sen åkte vi in mot stan igen. Kl 16:45 skulle vi mötas i Karlaplan, vi kom dit fem i. Sen började visningen. Det serverades inte italiensk buffé som det stod, men däremot fanns det jättegoda mackor med olika pålägg, te och citronvatten. Visningen höll på till halv tio, så det var ju ganska länge, men det var skitkul och lärorikt. Dem klippte fem olika modeller, och färgade dem. Alla var korta, men det var coolt.
Sen när det var slut, åkte jag hem. Ganska enkel o skön dag. När ja kom hem stod älsklingen o lagade lite mat till mig, det kändes bra. Och nu ska vi lägga oss.

PUSS & GODNATT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0