tisdag

hej hej, har ganska bråttom men tänkte bara blogga lite innan jag ska dra. Hade ju engelskaprov idag, inte ett riktigt men ett gammalt nationellt prov, bara så att vi kan förbereda oss inför det riktigt som kommer i maj typ. Det gick jättebra, skulle bara skriva om sin favoritfilm eller en annan sak. Sen åkte jag in till stan, där jag träffade Nora & Sara. Vi köpte färg till Sara, sen köpte hon lite annat. Gick typ in på kicks typ 14 gånger...haha Så kom älsklingen inte till stan också, han hade träffat en kompis, som fixat ett möte med nån reklamkille eller nått. Skitkul, hoppas kevin får nått jobb, dem lät väldigt intresserade.
Sen åkte vi hem till Nora, där jag färgade Saras hår. De va så himla pinsamt när hennes mamma kom hem, för då sa hon att jag borde skydda golvet, då sa jag att jag aldrig spiller. (färg alltså) Sen typ 5 min efter, kommer hennes pappa hem, och frågar om det där går bort och pekar på golvet, jag ba SHIT!! Då e det skitmycket färg, och det gick inte bort, han blev irriterad, och GUUUUUUUUD va pinsamt, försökte verkligen få bort det, sen ko han med en kniv och skrapade bort det. TUR DET! När vi var klara åkte vi hem till mig, åt klite middag. Sara har kollat på alla mina smycken för att välja ut nått att låna, hon hittade lite olika saker, men kunde inte bestäma sig så hon fick ta med bådeoch. Saras mamma kom för ett litet tag snart, men ska nog åka hem snart. Då tänkte jag & bajsungen hänka på till bandhagen, så hoppas dem tar den vägen. Imorrn är det som sagt KAOS-DAG, men berättar mer om den imorrn ;) Nu ska vi hem till Kevvan och äta nutellamackor, HAHA tror jag ja, näää de blir nog bara kevin, jag ska inte äta sån skit.. juste, glömde nästan bort det. Förra veckan sökte jag praktikplats på en ny salong, och idag ringde dem och sa att jag fick komma dit, FAN VA SKÖNT! hoppas jag blir mer sysselsatt på den här nya salongen.



PUSS&KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0