Äntligen har jag fått en egen...

Heeejsan, fan vilket underbart väder...såååå himla skönt! Just nu står jag på jobbet, det är ganska mycket folk faktist! Tror att jag jobbar till åtta nångång, men hoppas på tidigare, För ikväll ere party, vet inte än exakt vad som händer men ut blir det iallafall. Imorse var vi på heron, inne på MediaMarkt och köpte det som jag längtat efter en lååång tid. Nämligen en egen dator, det fick bli en MAC. Stod länge och kunde verkligen inte bestämma mig, men efter lång betänketid fick det blir en mac, laptop då.



Nu lär jag ju behöva lägga ner ett par timmar på att lära mig allt också eftersom det är rätt stor skillnad på vanlig PC och MAC, men kommer väl lära mig allt så småningen om. Nån som redan har MAC och tycker jag gjort ett bra val?

Dags att fortsätta jobba nu, ha en underbar dag<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

BYT BYT BYT! MAC SUGER!!!!!!!!!11

2008-04-06 @ 14:37:13
Postat av: Elin

hoppas du blir nöjd! :) mac verkar väldigt bra :)

2008-04-06 @ 18:21:23
URL: http://ellnutt.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag har en Macbook och är riktigt nöjd :)

2008-04-08 @ 10:53:49
URL: http://javen.blogg.se
Postat av: Alb

Mac är en otroligt bra dator, sitter själv på en macbook och en iMac och har ingenting att klaga på! :)

2008-04-08 @ 15:13:33
URL: http://alb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0