Bloggar fran Egypten

Heeejsan, nu sitter jag pa ett litet internet cafe pa hotellet. Vi kom fram runt halv tre tiden igar, sa fick en halvdag redan igar. Somnade sjukt tidigt, typ halv atta, alla var sa sjukt trotta. Som ni ser sa finns inte de tre sista bokstaverna av svenska alfabetet, lite jobbigt men ar ju som sagt utomlands.

Det ar sa SJUKT fint har, idag har vi haft kanske 35 grader som varmast i luften och ca 25 i vattnet. Hotellet ar jattefint, vi bor dock inte inne pa hotellet utan pa andra sida eftersom vi bor i lagenhet, men den ar ocksa jattefin!

Det ar en valdigt annorlunda kultur har, folk pa gatorna ar fan helt galna, haha! Dem ger sig aldrig, och luras gor dem massa. Idag har vi legat pa playan och brande oss rejaljt, helt sjukt. Och anda hade vi solskyddsfaktor 25.
Tur det, vanligtvis har vi nastan aldrig det...

Imorrn ska vi ta en heldag ute pa havet, Roda havet. Dar ska vi snorkla bland korallreven, ska forsoka fixa en undervattenskamera om jag hinner, skulle ju vara sjukt kul.

Frukostbuffe'n var helt underbar som vi at imorse, fanns sa enormt mycke att valja pa, langtar till morgondagen.
Den egyptiska matkulturen ar valdigt spannande for smaksinnena.

En sak som ar valdigt trakigt daremot ar att vi inte har en fungerande kamera, den som Mimmi har fuckade upp sig igar, sa nu har vi som sagt ingen kamera. Men Tomas kommer hit pa mandag, sa hoppas han har en med sig da, for detta stalle maste man han bilder pa. Sa det ar darfor jag inte kan lagga in nagra bilder nu, men ska forsoka till nasta gang.

Hoppas inte detta blev for langt och trakigt att lasa, och inte heller for svarlast. Nu ska vi upp till rummet och roka in var nyinkopta vattenpipa, JATTEFIN! Killen vi kopte den av var skitrolig, prutade ner priset med flera hundra kroner. Men som exchange ska kevin fixa ett par akta fotbollsskor till han, haha sa jalva gulligt. Det finns namligen inga riktiga fotbollsskor har i egypten, allt ar fake. Na nu tar tiden snart slut, hare bra....

FOR DET HAR VI!!!!!! ses nan annan dag nar vi hinner LOVE

Kommentarer
Postat av: Soha

Åhh så härligt att vara utomlands :)

2008-04-18 @ 21:05:48
URL: http://sohaa.blogg.se
Postat av: Sussi

Hej!

Gud va kul och höra av er!!
Men du har ju din mobil, kan du inte fota med den?
Trodde kameror va billiga utomlands....
Ella har en , kunde ju lånat den, men om inte Tompa fixar de, får du be han svänga förbi oss : )
Vill ju se bilder från er.
Aja, här har vädret inte vart dumt heller, VÅREN ÄR HÄR!!!
Hälsa familjen.

Kram Sussi

2008-04-18 @ 22:08:10
Postat av: Emelie

Hej! Vart i Egypten är ni? jag var i hurghada i dec å det var helt oroligt. Var så fint. kanske inte så jätte varmt men lite brun blev man alltid.:P Att egypterna e hemsk. sliter å drar i en och tycker man ska köpa massa grejor. haha.. Vi var också på en sån där båt tur och stannade till på paradise island tro jag det hette. Mycket fina fiskar iallafall. Såg NEmo! :) ha det bra!

2008-04-18 @ 23:11:42
URL: http://emeliebystrom.blogg.se
Postat av: Jossan

Var förskktiga med vad ni äter! Jättelätt att bli sjuk, hemskt sjuk...
Och finns tecknet ¨ på tangentbordet? Isf, tryck på det innan du trycker på a eller o så har du ä/ö!
Kram

2008-04-20 @ 15:57:09
Postat av: mormor

Hej lilla gumman!
Hoppas ni har det bra! Här i
Svedala är det vår.
Hälsa alla :)

Kramar mormor & moffa

2008-04-25 @ 19:11:48
Postat av: elvirasfriends

Jag var i Hurghada på påsklovet . Då var det redan 35 grader också . Är ni på "delfin-utflykten" ? Vilket hotell är ni på ?

2008-05-03 @ 20:39:15
URL: http://elvirasfriends.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0