Dags för lite blogg igen

Heeeejsan, nu var det väl typ två-tre dagar sedan jag bloggade sist, eller kanske en. Haha har ingen koll. Har bara inte orkat, plus att jag har haft mycket att göra, och kommer ha mycket att göra fram tills på torsdag! Japp, då flyger vi till Egypten. Shit vad nervös jag är, eller okej gud vad jag längtar. Pirrar i magen så fort jag tänker på det. Jag menar det är rätt overkligt tills man väl är framme.

Jobbade som sagt i lördags på cafét sedan på Pissa Hut i söndags, alltså igår. Blev sedan hämtad av bullen och henne mamma, va ju snällt hihi. Sov iallafall hos Bullen igår, gjorde inge speciellt bara chillade. Idag börjar våran nya period, nämligen kärnämnesperioden! Hmmm, INTE KUL! tur har jag som får åka iväg två veckor av dem iallafall, eller jag vet inte det beror väl på hur man ser på det hela. Jag lär ju ha rätt så mycket att göra när jag kommer hem, men men det är det fanimej värt.

Imorrn kommer lönen, då blir det av till stan. Måste köpa in lite prylar inför resan, såsom lotions, bikini, skor....
Så det ska bli myspys, hoppas på bra väder då också! Plus att jag ska svänga in hos nån optiker och göra syntest för körkortet! hihi...

Har faktist redan börjat plocka fram lite grej för resan, så ska börja lägga upp och planera vad mer som behövs nu, så jag vet allt jag måste köpa imorrn, för på onsdag är det andra planer, och jag sen på torsdag reser vi. Hah undrar hur många gånger jag nämnt det nu. 

Ses kanske senare, Puss puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0