E det snö?

God kväll folket. kom hem från stan för ett tag sen. Är det snö som täcker bilarna? Jag kan verkligen inte fatta detta, vad händer med Sverige? haha fan de e ju april nu..alltså ska våren redan vara här på riktigt! OH va arg jag blir...

Kom ca en 20 minuter försent imorse, men hade ändå bara SOFT-lektion, vilket betyder ta-ikapp-lektion. Fönade en docka sen fixade Bulle mitt hår. Det blev väldigt gulligt. Såhär ser det ut:



Kanske inte världens bästa bild, men de började regna så tog bara en bild lite snabbt innan det hann försvinna. Det är det som är kasst med mitt hår, att det e helt jävla värdelöst! Vad jag än gör med det, hur mycket produkter jag än använder försvinner det efter en timma. Blä...

Var kvar ett litet tag i plugget innan vi drog till Radiohuset. Studion var mycket mindre denna gång, men det var jävligt kul. Tror inte vi kommer med i TV där, kanske...dom tog lite publikbilder innan med inget under inspelningen. Jaja, programmet spelas på lördag iallafall på kanal 3. Minns dock inte vilken tid, men det e bara att gå ut på TV3 hemsida. 





Kommentarer
Postat av: Liisi

ooohh :D hur har du gjort så de ser ut sådär :D:D:D

2008-04-08 @ 21:25:49
Postat av: Alexandra

LIISI: med hjälp av en vågtång typ :P försvinner när man tvättar P

2008-04-08 @ 21:54:51
URL: http://huumlaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0