Lite måste man ju få retas

Imorrn går vårt flyg klockan åtta, så vi måste vara på incheckningen senaste sju. Eftersom Tompa inte ska med imorrn utan kommer om fyra dagar skjutsar han oss bara till TC, där vi sedan ska ta Arlanda-Express. Men eftersom vi inte får plats i bilen kommer jag och K åka kommunalt. Vilket då innebär att vi måste ta en buss som går kvart över fem, satans tidigt... USCH! Tåget går från TC klockan sex så det är därför.

Det roliga är ju nu då att, imorrn när jag ungefär precis har lyft kommer alla mina söta vänner sitta och ha nationella proven i engelska. Jag missar ju det, men kommer ha möjlighet att göra det när jag kommer hem, himlans tur =)

NYHETER-06s08-prov-_277217w.jpg


Så tänkte smsa hela bunten bara för att retas lite att jag sitter på planet när dem sitter där med en klump o magen, hihi..

Nä usch vad jag kommer sakna er alla haha, klart jag kommer njuta och hade det underbart men det är alltid kul att komma hem, ialllafall nån dag haha sen vill man alltid tillbaka.

Nä ska hoppa in en snabbs i dushen, see yah <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0