Första skoldagen avklarad!

Halloj, NU är jag hemma. Kan ni förstå? haha så typiskt vår skola att ha vanlig skoldag första dagen efter sommarlovet. Men men inte för att det var sådär hemskt ansträngande men ändå. Hann inte blogga imorse som jag hade tänkt eftersom vi såklart försov oss. Hade ställt klockan på sju, för att hinna dusha, sminka sig, äta frulle och inte behöva stressa. Men klockan ringde inte (jävla skitmobil) så vi vaknade klockan åtta istället, och det var väl tur det. Men vi kom faktiskt inte försent.. hehe

Det var kul att träffa alla igen. De flesta är sig lika, men lite nya hårfrisyrer och färger är det alltid. Tror inte man växer och förändras så mycket de sista året. Man är ju typ fullvuxen, eller vad man nu ska säga. 
Först var det bara snack om grupper, scheman, lärare o.s.v En rätt tråkig sak är att två favorit lärare har slutat. Hemskt tråkigt... men men en ny har kommit så hoppas hon är lika snäll. Inge större förändringar i skolan inte, hade hoppats på nya färger, kanske lite nyare grejer i cafeterian men nej nej. Allt är som vanligt, tråkigt och ännu mer tråkigt. 

Schemat ser rätt okej ut, inget man dör av iallafall. Vi börjar med kärnämnes perioden som det kallas. Men har faktiskt lite frisör trots allt, så helt ner pluggade kommer vi inte vara. 

Våran nya lärare från förra året hade ett bra snack som fick mig att verkligen tänka om. Man är i skolan frivilligt och gratis, så ta vara på tiden för sedan är det inte längre gratis. Jag bara kände att jag verkligen bestämt mig nu att verkligen köra på de sista året nu. Satsa på höga betyg, inge skolk och bara se till att ha kul. 

Som varje år kommer det nya ettor, vet inte direkt vad jag ska säga. Men på nått sätt känns det som om de är mindre och mer omogna än vad vi var när vi var ettor. Mer än hälften är fjortisar, haha inge illa menat men förstår ni typ vad jag menar. Så mycket smink, och fina kläder. Men det kanske är kul ett par veckor sen bryr man sig inte längre, eller det gör iallafall inte jag. En ny tjej i vår klass också, fast där säger jag bara "no comment´s". Plus att jag träffade en gammal klasskompis från högstadiet som börjat i ettan. Shit det måste vara jobbigt, tre år liksom. Jaja!

Nä gud så långt inlägget blev, men hade en del att säga iallafall. Nu ska massa papper fyllas i och ska slå mig ned och göra allt det på en gång, så inget försvinner och inte lämnas in ( som det brukar bli i vanliga fall). 



ska dammsuga lite nu...ses sen<3

 

Kommentarer
Postat av: melissao

sv; tack så mkt :)

ja han är min ;)

2008-08-25 @ 17:42:21
URL: http://melissao.blogg.se/
Postat av: elli

haha ja precis så sa jag och mina kompisar också.. det är ju jättemånga fjortisar :P

och har du sett transan ?:)

2008-08-25 @ 17:54:14
URL: http://ellinorak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0