Fredag

God morgon, se där solen tittar fram lite. Perfekt väder för dagens planer. Ska snart ta och göra mig iordning och sedan åka in till stan för att möta bullen. Vi hade senare tänkt gå på gröna lund idag, men av olika orsaker sket det sig så det får bli en annan gång, hoppas innan sommarlovets slut. 

Idag är det bara 10 ynkla dagar kvar för mig innan skolan börjar!!!! Kanske mer än andra, men fy så fort tiden har gått. Känns som om jag jobbat heeela sommarlovet. SÅ TRIST! Söndag är sista dagen jag jobbar i augusti. Ville inte ta mer tider eftersom jag inte rikigt känner till mitt schema i skolan o.s.v 
Hoppas verkligen att nästa vecka kommer bli fullspäckad med mycke sol, då ska jag försöka ta mig ut på landet nån gång till, kanske lyckas komma ut till Noras land som bestämt. Men men allt beror på vädret nästan.

Idag har lönen kommit, hoppas jag iallafall. Så nu bär det av in till stan för lite shopping, måste inhandla lite nytt för skolan o.s.v

Va ska ni göra idag? :)



Bild: tagen i egypten av maria. Gud så jag längtar tillbaka.... <3<3<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0