Mamma Mia

Heeej, tänker inte ursäkta mig mer för dålig uppdatering, känns bara jobbigt att nämna det i typ varje inlägg. Haha
Gissa vart jag är nu? HEMMA =) äntligen har vi fått igång internet här igen, så kan lova er att det kommer bättras på med uppdatering ännu mer. Plus lite mer regelbundet när skolan börjar också. Har lite planer för bloggen, kanske ska fixa lite nya mer intressantare kategorier, eller vad säger ni kära läsare? vad är det som gör en blogg intressan?



Som sagt, dagen har gått fort men har haft trevligt. Först var det jobb fram tills tre. Sedan följde jag med mamsen och mumsan in till stan. Inhandlade lite presenter till en kär vän, eller ah mimmis kompis som fyllt år idag. Vi rörde oss sedan in mot stan för att överraska henne. Vi åt en suuuupergod middag på Jensens BöfHouse, fast FY fasiken vilken sjukt dålig service. Men men så är det ibland, synd bara...Lite pics från restaurangen:

Mimmi, Emma och Freddie

Min supergoda mat...

födelsedagsbarnet hon själv och freddan!

lilla jag, ser typ tjock ut i ansiktet..haha


När vi ätit klart drog dem hem, mamma och mums ut på landet och jag mötte upp tjejerna. Det var jag, bullen, Jannica och Erika. Två tjejer från pizza hut, skitgulliga. Vi såg filmen "Mamma Mia", vilket ni säkert listat ut vid detta tillfälle, men fy vad kul vi hade. Filmen var så HIMLA bra, skulle kunna se den nu igen. Man skrattade nästan hela tiden. Så för er som inte sätt den, BORDE SE DEN =) efter bion åkte jag direkt hem och här sitter jag. Imorrn är jag ledig, och ska ut på stan. Lönen kommer också så det ska bli myspysskoj =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0