Rätt dålig uppdatering

Hallojsan, ja precis som jag trodde blev det dålig uppdatering denna helg. Jobbade i fredags, men bara till halv tio, det var så lungt så vi kunde gå prick tio. Fast stannade kvar och gjorde oss iordning för kvällen. Jag och bullen tog oss in till stan, och ah shit vilken kaos. Alla ni som var där, vilket var rätt många vet hur kul fast mycke folk det var. Vi hade kul, träffade på en massa lika folk från bl.a. skolan o.s.v Tillslut mötte vi nora och sara, julia, elina ah massa annat folk också älsklngen och hans kompisar kom. Det slutade på donken i slussen, där träffade vi också nadja och kenza med fl. vilket va skoj. Sov sedan hos bullen, eftersom jag på lördagen skulle jobba igen. Efter jobbe åkte jag direkt hem, handlade med lite skräpmat. När jag kom hem slängde jag mig direkt på sängen brevid älsklingen och kolla film. Sen slocknade jag.

Har varit uppe hela morgonen och städat undan den mesta, för om ca 3 timmar kommer vår kära vän emma lisa. Inte för att stanna, eller jo för en natt. Men mest för att kolla och lämna saker. Sedan kommer hon den 17 för att stanna. 

Ska bli skoj. Äter lite frukost nu, tänkte sätta på en film, är sjuuukt seg. Dem bilder som togs i fredags är för gräsliga för att visas. Men kul hade vi iallafall.

P.S snart sätter jag igång min första tävling, glöm inte att kika in! =) puss





Kommentarer
Postat av: Therese

Ja, det kanske vi gör:)

2008-08-10 @ 16:50:15
URL: http://delikatess.blogg.se/
Postat av: saaay wuut?!

kenza? menar du den kända bloggerskan?

2008-08-10 @ 21:34:28
Postat av: saaay wuut?!

kenza? menar du den kända bloggerskan?

2008-08-10 @ 21:34:39
Postat av: Anonym

Jag måste bara fråga hur håller du dig i så bra form? tränar du någonting? =)

2008-08-11 @ 15:34:26
Postat av: [email protected]

svar saaay wuut?! jaa "kända" bloggerskan ;)



svar anonym: tränar faktist ingenting för tillfället, har väl bra gener antar jag :)

2008-08-11 @ 19:17:23
URL: http://huumlaan.blogg.se/
Postat av: Liilliiss

hehe såg kommetaren du lämna på min blogg nyss hehe :) hade inte vart inne på den på länge :) va bra att du blev glad hehe värmer i hjärtat att göra nån glad hehe :) jo top model ska ju börja snart igen dom söker tjejer från 17 år eller 16 tror jag det e :) gå in på tv3.se och kolla annars så skulle jag kunna kolla åt dig för en av mina kompisar blev ebjuden att bli modell för något som heter stockholmsgruppen kan ta reda på mer om du vill :)



pusspusss <3 / liilliiss

2008-08-11 @ 21:06:53
URL: http://liilliiss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0