Slappdag

Tjenis, har inte orkat blogga på hela dagen trots att jag har varit hemma stort sätt halv dan. Var inne en kortis i stan och köpte den där koftan som jag kärade ner mig i häromdagen men inte köpte. Kanske inte nämnde det, sen behövde jag verkligen en ny mascara så hittade en billig för bara 99:- sedan fick en fin tröja också följa med hem. Men nu är det stopp på shopping asså. Känns som om jag handlat nått var varannan dag nu. Nu måste jag rensa garderoben lite som jag sagt typ 100 gånger, haha nä men ska se om jag hinner få gjort det ikväll. Har nämligen möblerat om hela vårt rum. Hade tröttnat så mycket på det som redan var. Självklart passade jag på att städa, rensa ur lådor och nu ska jag byta till rena lakan. 

Har haft småont i huvudet hela dagen, försökte sova nån timme förut men det gick inte över, har också druckit vatten men inget har hjälpt hittils. Bullen är på väg hit nu, ska sussa här inatt så vi kan åka till skolan tillsammans imorrn. 

Japp imorrn är det dags, är nästan lite pirrig i magen må jag säga. Haha, jobbigt men skönt på samma sätt. Vi börjar klockan nio imorrn bitti men vet inte exakt när vi slutar. Det är meningen att vi ska iväg och storhandla lite imorrn, så det hoppas jag verkligen på. 

Ska fota det nya nu sen måste jag dammsuga hela lägenheten innan bullen kommer, annars blir hon väl galen :P haha
Hon tvingar också med mig att sola i högdalen, men hon pröjsar så why not?! hihi

LOVE<3


(det var nån som undrade om jag bor i en egen lägenhet. Nope det gör jag inte, utan bor med min pojkvän, hans pappa och nu med lilla Lisa)



Kommentarer
Postat av: Sussi

Tja Bulan!



Japp, du har sagt att de är stopp med shopping , ett antal gånger, och att du ska rensa din garderob 200 gr.....

Nu har du väl så mycket kläder att du kan starta en egen butik!!

Men visst är de kul med kläder??



Kram

Lycka till i skolan imorrn!!

2008-08-24 @ 21:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0