12 Dec.

God morning, äntligen fredag och skönt att ha ledigt. Idag är det bara 12 dagar kvar till julafton, längtar otroligt mycket faktiskt. Men inte som alla andra år den här gången, för ärlig talat så finns det ingenting som jag önskar mig. Kanske låter konstigt, men tror det har att göra med åldern framförallt. Det jag längtar efter är julstämningen, maten och att få umgås med min kära släkt. Och jag har ju 2 nästan tre olika släkter som jag har att umgås med under jul, så det ser jag verkligen fram emot. Vad ska ni göra under jul?

Idag har jag en del saker jag måste få gjort, de jag prioriterar är mitt leg, för det går nämligen ut idag. Hade inte våran skolfotograf varit så jädrans dum och haft mörk bakgrund hade det vart himla simpelt för mig, bara gått upp till vår nordea bank i högdalen och sedan lämnat in fotot och sen klart, men nu är det så att jag måste ta ett nytt kort, och jag har verkligen ingen som helt ork för det. Ja jag är superlat, fullt medveten om det! Haha men de e inge kul att behöva åka runt kommunalt hela tiden. Så vi får se hur de blir med det där.

Hemma hos oss idag har vi en Malin, en tjej som är här och hjälper Thomas. Han har nämligen slutat röka och snusa så nu är det dags för en tandblekning. Ser spännande ut, hade jag inte vart så ung hade jag nog också gjort, och om jag haft pengarna såklart. Får se hur det blir efter, tror det kommer bli superfint.

Måste iallafall springa upp till centrum nu och ta ut pengar till T för han trodde nämligen att tjejen skulle ha kortautomat med sig, hahahah!

Cya <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0