Äntligen slipper man utväxten

Kongshiii.. (hej på mitt språk). Bara två eller ja en skoldag kvar innan jullovet börjar, UNDERBART!  Har dock inte börjat julklappar än, pågrund utav av pengabrist. Haha men idag kom lönen in så i helgen blir det lite klapp-shopping! :)

Imorse var jag i skolan, naturkunskap och naglar. Kan knappt kalla de som om vi var på lektion, snackade bara på nagellektionen och sen fick vi lunch. Bullen följde med mig hem och färgade mitt hår, toppade det lite också. Färgen blev faktiskt otroligt bra, är supernöjd med den. Tack baby<3

Var uppe i högdalen en snabbis med, solade och köpte mig själv lite småsaker från Kicks. Kände att de var ett tag sen nu, plus att saker och ting tagit slut. Nu när håret blivit ett steg mörkare måste jag också färga ögonbrynen...skönt att få allt det gjort.

provade på veet under vår vistelse i florida, funkade superbra så tänkte testa en gång till. Skitbra sminkborttagning, funkar suveränt på mig iallafall, nagelförstärkare och ögonbrynsfärg!



vad sägs om min nya hårfärg?



ni kanske inte ser skillnaden, men den var rätt stor. Den gamla var mer gulbrun, blekt och grov utväxt, skitfult! :D

hej sålänge <3

Kommentarer
Postat av: Jossan

Ja, jag tänkte på det jag med. skulle vara kul :) kraaam =)

2008-12-17 @ 17:20:06
URL: http://monamourr.blogg.se/
Postat av: Anonym

håret blev riktigt fint ;D

2008-12-18 @ 13:39:47
URL: http://miikaelay.blogg.se/
Postat av: Josse

vad har du för kamera :)?

2008-12-18 @ 18:52:40
URL: http://josefinmork.blogg.se/
Postat av: madeleine

vilken hårfärg använde du ? :) har alltid velat ha såndäär brun hårfärg! :D

2008-12-22 @ 16:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0