Dan före doppar dan...

Hallå där, hur har er dag varit? som många andras antar jag, in till stan i julstressen, inhandla de sista julklappar, julmat o.s.v Allt är det kaos inne i stan en dag som denna. Trots att vi julpyntat, köpt gran (riktig dessutom) och ett par julklappar har jag inte den här mysiga julkänslan. Och vad jag hört är det inte heller bara jag som känner såhär?! Vad är det som händer? Är det julen som börjar bli till en överdrift, att man bara ska köpa en jädrans massa klappar eller vaddå? Eller är det kanske bara jag som blivit för "gammal", för småbarnen verkar fortfarande älska det.

Nä jag vet inte alltså, tråkigt o sådana fall..eftersom julen är meningen att vara en väldigt lugn och mysig heldag, mysa med sina nära och kära, äta god mat o.s.v julklapparna borde egentligen vara en väldigt liten del av denna dag, eller vad säger ni?

Så idag har jag hunnit vara ändå borta i Nacka forum, stan och skanstull. Och idag kom jag hem med dem klappar som skulle med hem, typ 4-5 stycken. Det får räcka för i år.. som jag sa tidigare det är inte klapparna som är julafton, visst är det kul men njut av sällskapet istället. 

Nu ska jag slå in julklappar, bloggen vägrar fortfarande ladda upp bilder...irriterande!



Kommentarer
Postat av: andriana

GOOOOD JUUUL :D

2008-12-24 @ 11:18:50
URL: http://andrianas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0