Helt förkrossad..

Hej, okej rubriken är väl lite överdriven, men alla ni som följer en serie/program på Tv måste veta hur jag känner nu. Som ni vet har jag kärat ner mig i One three hill, har sett hela säsong på typ 3-4 dagar nu. (har lite ont i huvudet, haha för mycket tv-tittande i guess) Men iallafall så tog sista avsnittet på säsong 5 slut idag vilket betyder inge mer OTH för min del. Som ni säkert också förstått vid det har laget så är jag lite efterbliven, men det är väl säsong 6 som går på tv nu tror jag. Så man kan inte köpa den ännu i butik. Och jag är inte den typen som laddar ner, ärlig talat vet jag inte ännu hur man gör, haha!

Men är verkligen heeeeeelt inne i det där nu, känns som om jag lever i deras värld. Och blir lite deppig när jag märker att det bara är film och att det verkligen inte är sådär i verkligheten. Men men jag klarar mig väl...

Där har ni anledningen till att jag inte bloggat sådär bra de senaste dagarna, eller jag är väl egentligen alltid dålig med uppdatering. Har otroligt mycket att göra nu innan skolan slutar, plus lite andra problem att ta itu med..privata sådana.

Men snart kommer julen, eller ja den är väl typ redan här men syftar mer på julafton då. Ska bli sååå himla mysigt och ser verkligen fram emot den dagen. Ska nog sluta hoppas på att jag kommer hitta min batteriladdare nu, så ska nog åka in till stan imorrn och skaffa mig en ny sådan. Nån som vet VART jag hittar en sån? Svar uppskattas.

Nu ska jag ladda upp nya pics from USA ! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0