Ut och resa

Hejsan svejsan, allt bra med er? ledsen för dålig uppdatering, har haft en del saker att göra plus att de inte har funkat att ladda upp bilder i min blogg, vilket gör mina inlägg otroligt tråkiga enligt mig iallafall... en massa text e boring..

På juldagen gick jag och norisen på bio och såg filmen Austrailia, en sjukt bra film och rekommenderar den verkligen. Annandag jul åkte jag, mimmi, mamma och Thomas till Ludvika, där vår farfar bor (styvfarfar till mig då). Vi åt en massa god mat och efterätt. Det var 10 minus ute och massa snö, de var så himla mysigt. Fotade massa men de funkar fortfarande inte att ladda upp bilder så får försöka igen när jag kommer hem.

Japp för imorgon åker jag, nora, sara och savannah till Norge! Kan ni fatta? YEEEEEYYY så himla glad och taggad, kvart i åtta tar vi bussen från cityterminalen mot oslo. 8 timmar på buss, haha jippi! Nej men vi fyra tjejer kommer få tiden att gå fort.

Vi åker imorrn och kommer hem på fredag morgon runt 6. Tar nattbussen på torsdag, så förhoppningsvis får vi lite sömn. Vi ska upp till ett ställe som heter Beito, upp till fjällen då för er som inte vet vart det är. Vi kommer alltså spendera nyår där, vilket känns helt underbart!

Så skönt att komma bort från Stockholm (Sverige) ett par dag, lite nytt umgänge och kanske kanske kommer vi åka skidor. Beror på hur mycket det kostar o.s.v Men täckbyxor, vantar o mössa åker med.

Sara kom precis hit, vi har solat och fixat naglarna. Nu är det dags för att göra iordning vår matsäck för vår långa bussresa imorrn. Kommer inte att kunna blogga under dessa dagar.

Men hoppas verkligen att ni alla får en trevlig Nyårsafton, och så säger jag väl GOTT NYTT ÅR på er alla! :)
(kameran åker SJÄLVKLART med.)



gammal bild från förra året på mig och norisen<3 haha fjortiiiizar



Kommentarer
Postat av: Anonym

bloggar inte nora längre?

2008-12-29 @ 20:40:39
Postat av: alexandra

nope hon har slutat...pallar inte! :)

2008-12-30 @ 20:17:55
URL: http://huumlaan.blogg.se/
Postat av: lena

gott nytt år!

2008-12-30 @ 21:16:45
Postat av: helena

hej!!



tänkte bara säga att din blogg är bra som tusan, men mer bilder:)

2008-12-31 @ 00:06:35
URL: http://ellena85.devote.se
Postat av: Anonym

kan hon inte börja igen? hennes blogg som var såå bra! =)

2009-01-01 @ 01:12:34
Postat av: Jessie

Gott nytt år :) Du har asfin kropp :)

Din modell bild är asgrym !

2009-01-02 @ 00:46:01
URL: http://chokladbrun.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0