Alla hjärtans dag

                                             


Heeejsan alla hjärtegull, haha idag har ju varit en helt UNDERBAR dag... vaknade imorse vid typ halv åtta tiden, gud så jag njöt när solen sken så starkt in genom fönstret. Hade planerat att dra till salongen idag men fick ett superkul uppdrag av Jens som jag gjorde istället, nämligen ett make-up jobb. Drog in till stan vid elva tiden, gick förbi Face, där jag köpte lite smink som jag behövde till fotograferingen. Vid tolvtiden mötte jag en kille vid namnet Janne, själva producenten. Jag sminkande en kille som heter Skott, en modell från spanien typ, fast som ny försöker sig på musikbranshen. Han är grym på att sjunga, ser bra ut dessutom. Hängde med dem fram tills fem ungefär, kände mig så jävla trött då. Tog grymt mycket bra bilder, känns kul att få vara med och göra detta. När jag var klar gick jag och köpte en stor röd ros till min älskling, sen såklart en sån där hjärtask, med gelé hjärtan...mums det är ju liksom bara ett måste. Sen måste jag ju bara säga att jag har VÄRLDENS UNDERBARASTE pojkvän, så jävla söt... ÄLSKAR DIG MEST! tihihi
När jag kom hem gick jag genast ner på mitt rum, där han hade tänt ljus, städat undan, lagt två söta hjärtkuddar på sängen sen självklart köpt en jättefin rödros. Förutom det så hade han köpt ett paket, haha så jävla sööt. Svårt att förklara, men han sa att vi har ju inga barn nu, men sålänge typ..haha så var det två dockor, en mamma och en pappa sedan e bebis i en vagn...så sa han att det var "vi". SÖT VA? haha vem fan gör en sån sak, hihihi
Fick också en ring av han, jättefin, eller asså det är ett rosa hjärta i plast med en blå blomma i. När han gav mig den frågade han mig om jag ville bli hans prinsessa, OOHHH! vad jag älskar min kevin. Ajja det var min lilla alla hjärtans dag historia. Har nån annan råkat ut för nått gulligare, snälla skriv och berätta älskar sånt mys. Men ännu är det inte slut.

image234


image235

SÖTA VA? haha...så himla fantasifull min pojkis är...

Nu är det middagsdags....BRB!



Då var jag tillbaka, har precis ätit en helt underbart god middag, nämligen oxfilé med pommes och bearnaisé sås... mums* Ska ner och fixa mig iordning lite sen ska jag och älsklingen dra på bio på heron city, sen kommer och Malin (bullen) och gör oss sällskap... Vi ska se "We own the night".


Den verkar faktist ganska bra, den börjar tjugo över nio, så vi drar vid tjugo i nio..Bullen sitter redan på bussen då.
Imorrn är det fredag, vilket innebär VÄSTERÅS för mig...hihi bloggar mera om det ikväll...


Hoppas alla har en underbar kväll med eller utan partner... <3

Kommentarer
Postat av: Anna

OJ! Det är svårt att bräcka! Det låter som du har hittat ett riktigt kap i din pojkvän. :)

2008-02-14 @ 23:20:45
URL: http://alterica.blogg.se
Postat av: shululu

aaw vaa söt :)

2008-05-01 @ 14:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0