dagens lilla shopping

Då var jag tillbaka
...Efter att fått boka om tiden för naglarna drog jag iallafall hem till norisen, hon låg typ och sov. Vi käkade lite frulle och kollade barnprogram som Nora alltid gör. HAHA! Vid tolvtiden åkte jag in till stan, mötte mamsen och mums.
Vi gick och åt lunch det första vi gjorde, alla var skithungriga. Mimmi åt en tacotallrik, mamsen tog en kycklingsallad, skitmycket mat var det och lilla jag nöjde mig med en räkmacka..

image255


Vi strosade runt lite på stan, fick köpt lite småsaker som behövs, bl.a presenter till älsklingen... Köpte faktist en tröja/tunika till mig själv, gillar den verkligen skitmycket. Man kan ha den nu till jeans, men också i sommar med bara ben, och bara ett par söta ballerina skor, eller några söta tygskor. Tog en lite bild på ett exempel hur man skulle kunna bära det. Jag har som sagt ingen kamera så det fick bli mobilkameran, och den SUGER!


image256



Den har två långa söta fickor också på framsidan, men det är inget man ser precis. Fan jag måste VERKLIGEN skaffa en kamera... Köpte också lite nytt schampoo, dock var det mamma som betalade men det var jag som valde det, haha. Den här gången valde vi "Biotherms" schampoo och balsam, plus att vi köpte ett typ balsam/hårinpackning som funkar SKITBRA! Inte för att jag personligen provat det, men min mamma har och jag har verkligen sätt resultat. Det har blivit mycket bättre, glansigare och det växer väldigt fort i gemförelse med vad det brukar göra.

image258



Vi var en sväng in på H&M också, där hittade vi en skitsnygg mössa och solbrillor, haha mimmi fick vara modell!
Haha vilken pudding va, eller typ not! Ajja alla har vi olika smak...

image259

Nä nu måste jag vara lite social mot vårt sällskap och älsklingen, han börjar bli rätt uttråkad.,hihi kram sålänge<3

Kommentarer
Postat av: HELENASCITY

muums

2008-02-27 @ 20:46:32
URL: http://metrobloggen.se/helenascity
Postat av: maria

haha mimmi är fin ju :D

2008-02-27 @ 22:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0