Fredag

HEEEEEEEEJ, äntligen fredag. Så jävla skönt! Tycker veckorna går himlans fort, och det känns ju helt underbart alltså. Snart är det sommarlov ju, haha TYP. Imorse var det fullt ös hemma hos Malin, inte fanns det tid för slapphet, haha as-skönt med småungar. Kom till skolan, en kvart för sent men va fan.. hade småföretagande, gör typ inget på dem lektionerna ändå, dock borde jag göra det NU! (ajja)
Efter lunch kom Sussi till skolan, jag färgade hennes utväxt och klippte henne. Det vart jävligt bra, älskar att färga..lite mindre att klippa. Vi hade nått jävla krismöte efter vi slutat med alla tvår, men jag var inte klar med Sussi så hörde inte vad de snackade om, men Malin berättade lite. Fan nån har snott pengar och plattänger, fan HATAR människor som är så jävla egotrippade och inte tänker på att dem sabbar för andra också. Ajja, det är skitstränga regler på salongerna! tråkigt, TACK du som snodde dessa saker!
Tog en sväng in på bageriet också, köpte en stor kanelkringla och 4 semlor, de hade sänkt priset...hihi

image216

image217


Självklart ska jag inte äta allt själv, haha orkar ju knappt en semla. Det är liiiite för mycket grädde på dem, men jag brukar alltid ta bort lite, annars spyr man fan. Om man inte älskar grädde! När jag kom hem fick jag i princip ställa mig och laga middag direkt, pappa skulle hämta mamsen, mums och nicki från ridningen.
Det fick blir nån typ av wokkött med terejaki sås, jordnötsås och wok-grönsaker. Blev ganska gått, smakmässigt iallafall fast köttet var skitäckligt! Ska alldeles strax äta min semla, hihi.
Fick nyss ett sms från älsklingen att han är på väg hem nu, oh så söt ÄLSKAR KEVIN MEST! för er som inte redan visste det, haha.

Juste sen skulle jag visa bilder på det jag köpte igår. Först bytte jag den gula till en svart och en storlek större, jättesöt. Kostade bara 99:- på cubus. Den vita t-shirten köpte jag på H&M samma sak med halsbandet. Fint va? :)

image218


Ikväll ska jag bara mysa med bebisen, ska nog iväg och hyra nån film på turkaffären...haha har ju redan massa gott. Fan känner mig nog inte redo för en semla, är fan fortfarande mätt efter middagen. Kevins pappa är här idag,ikväll och imorrn. Han och pappa T håller på att fixa huset. Nästa vecka kommer ju fotografen...och tro mig det finns FETT mycket att göra, slipa, måla, byta ut...shit massa!


Ha en mysigt fredagkväll allesammans. Puss sålänge<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0