Måndag

Hejsan allesammans, ser att jag får fler och fler besökare, känns ju kul. har aldrig riktigt haft sådär många som alla andra, men som sagt jag skriver ju inte för att få mest antal besökare, men sen SJÄLVKLART känns det kul att ha folk som läser det som man lägger ner en himlans massa tid på. Igår kväll kollade vi på filmen "The Kingdom", asså fy fan vad hemsk den var. Känns väldigt obehagligt att se hur folk verkligen har det, visst nu var denna film inte verklighetsbaserad, men jag menar det är väldigt likt det som faktist pågår där ute i världen...

Idag har varit en ganska normal måndag, har inte mycket att säga om den faktist..och tänker inte heller plåga er med en massa ointressanta saker, haha som att vi hade engelska idag t.ex.
Nä men idrotten gick ju faktist bra, känner att jag faktist medverkar ordentligt nu på lektionerna, förut va jag lite latare.

Har också börjat få ganska mycket kommentarer, känns också skitkul. Fortsätt kommentera om ni undrar över något, eller kanske helt inte håller med om det jag skriver etc.

Idag var fotografen här och fotade, så hoppas på att han lägger ut bilderna redan idag, måste ju se om det ser bra ut liksom. Är ensam hemma nu, ganska lungt och skönt, men det dröjer nog inte länge innan hela familjen klampar innanför dörren. Ett hus lite längre bort på gatan har visning idag, dem hade igår också, men det kommer jättemycket folk, vilket ändå är lite kul för det betyder att många vill ha villa i detta område, så får hoppas på att vi också får många besökare... det kommer liksom nya bilar förbi hela tiden.

Ska byta om till nått bekvämare nu, ses sen<3

Kommentarer
Postat av: B

Hej! skulle du kunna förklara hur du fått din fina svarta linje emellan menyn & inläggen? :)

Tacksam för svar, kram & fin blogg förrästen. :)

2008-02-18 @ 19:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0