Onsdag

Hallleeellåååja, back from outside. Idag har varit en alldeles perfekt och skön dag. Eller okej kanske inte perfekt, men oh ah skitsamma...!
Började vid kvart i tio imorse, som ni säkert redan vet...första lektionen skrev  jag bara lite om ljusfärning, ska göra nån fin plansh sen också. Efter lunch kom brorsan till skolan, klippte han och blev skitnöjd. Kanske låter töntigt, men asså blir så stolt över mig själv. Oftast rakar man med maskinen bak och på sidor först sen sax&kam där uppe, men eftersom min lärare ville att jag skulle lära mig fick jag köra sax&kam på hela huvudet. Det tog i princip 1 timme och 45 minuter. Adam själv tyckte det blev pyttelite för kort, men grejen är den att det växer ut skitfort.

Efter plugget gjorde vi sällskap till älvsjö där Kalla plockade upp mig i sin "snygga" gamla volvo, haha... det är första gången jag besöker hans lägenhet, jättefin var den. Perfekt för ett ungt par. Lite äckligt badrum var det, men men..det dög. Förberedde maten, sen klippte jag han. Det vart också skitbra, tur det att jag klippte Adam först i skolan säger jag bara, annars hade jag inte fattat vad jag skulle göra med Kalles hår. Han vart också skitnöjd, precis som jag... ännu stoltare! haha, när vi var klara lagade vi maten, det blev klyftpotatis med fläskfilé och två såser, den ena var svampsås, skitäcklig smakade typ mögelost. Så jag käkade den andra, minns inte vad den hette men skitsamma. Så gullig var han att han sjuktsade hem mig efter, kul att umgås med kussen lite. Har precis rensat en stooor kartong med gammalt skit från lågstadiet både i norge och sverige, så jävla kul sånt. Fick slängt det mesta, men vissa saker måste man bara svara. Ska byta om till mjukiskläder nu, sen ska jag klippa Jens, har lovat han det i evigheter så nu måste det blir gjort. Imorrn ska jag till salongen, förhoppningsvis...OM INTE! ah vem vet...kanske får ett litet uppdrag av Jens, who knows? not me...


ajja tjjiiingeling sålänge <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0