Onsdag

Halloo hallo, idag är det onsdag och vi började precis. Idag har vi ett så kallat kvällspass, vilket innebär att vi börjar nu klockan ett och går i skolan till sju, vi får ta kunder, jobba med ett projekt och lite annat skoj. Vad jag vet kommer jag få min kund vid fem, det är de enda jag har bokat in iallafall. Det är min kompis Malin, hon jobbar varje dag fram till halv fem och kan därför inte komma en vanlig skoldag... Igår var en helt bortkastad dag, haha kändes helskumt eftersom jag somnade och sov i typ två-tre timmar. Sen dushade jag bara av mig för att kvickna till sen drog jag in till stan, mötte Nora... Hon sov över hos mig igår, de var väldigt länge sedan. Vi lagade jättegod mat, potatisgratäng med fläskfilé, fast lyckades inte helt med gratängen, potatisen vart inte så mjuk som den borde men vi var för hungriga för att vänta haha. Mamma hade hyrt två filmer, men båda var skitdåliga så vi gick och hyrde en annan film, det blev 16 blocks, den var faktist ganska bra.. bara att Nora är så jävla trög så jag fick sitta och förklara vad som hände typ var tionde minut, haha.
Hon var ledig idag och jag började ju ett, så vi åkte hemifrån mig samtidigt, hon ska tydligen jobba eller nått sånt.



Det känns lite jobbigt att vara i skolan ända till sju, fan man kommer bli hungrig borde ha tagit med mig nått. JAJA
Våran dator hemma är trasig, skitstörande, nått fel är det iallafall. Så det kan hända att de inte blir nått bloggande men men. Föressten så hade jag besöksrekord här i bloggen igår igen, kändes ju lite kul iallafall. Fortfarande inte så många, men det går ju uppåt. Nä nu måste jag verkligen plugga, have a nice day<3

Kommentarer
Postat av: *Emma*

Hur många :):D

2008-02-20 @ 20:46:28
URL: http://Kramgoo.blogg.se
Postat av: *Emma*

Hur många :):D

2008-02-20 @ 20:46:38
URL: http://Kramgoo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0