På hotellrummet

Heeeej alla söta läsare, nu är vi framme i Västerås mätta och belåtna. Har precis tagit en liten dush och här sitter jag i soffan med en jätteskön mysdress. Tåget var ca 20 min försenat, antagligen för att det snöade.. men det tog knappt en timme att åka. Det var liksom inte förbokade platser så vi satte oss i första klass, för det var på andra våningen. Skitkul, har aldrig suttit så högt i ett tåg förut, men när killen som kollade biljetterna kom fick vi flytta ner. 
Idag var jag bara värdinna på vårt kundpass vilket innebär att jag svarar i telefonen, tar tvätten, ser till att allt ser bra och representabelt ut o.s.v 
När vi kom fram till hotellet fick vi hälsa på en massa snubbar, Kevins mamma är så söt.. så stolt över sin son.
Hälsade bl.a på Bert Karlsson, haha fan vad rolig han är. Sen Bobby Ljungren... de är dem ni vet vilka dem är. Resten har jag aldrig sätt, men alla jobbar dem inom musikbranhchen. Linda Bentzing (vet inte hur det stavas) satt också inne vid baren när vi kom. Vi beställde lite mat som vi åt nere i lobbyn, tog med oss lite smått med godis upp på rummet också. Aleena är iväg på nått typ av genrep, fast med riktig publik, tror vi hade fått följt med om vi ville, men känns lite onödigt nu när vi ska se allt imorrn liksom. Men ikväll spelas allting in och så som det ska göra det imorrn, men riktig publik som köpt biljetter till ikväll...fett tråkigt! haha ajjja....

Trodde inte jag skulle blogga nått när vi var här, men självklart har Aleena alltid sin lilla laptop med sig, så där hade jag lite tur. Eftersom jag inte hade räknat med dator har jag inte heller med mig npn usb-sladd, men bilderna får ni se på söndag när vi kommit hem. Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla lite film, myyyysigt. 

Kramis<3

Kommentarer
Postat av: emma

åååh lykost haha

2008-02-16 @ 10:47:19
Postat av: Syrran

Var försiktig med min kamera och ha kuul :D

Puss

2008-02-16 @ 16:16:22
URL: http://www.mimmizy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0