Sportlov

Hallå blå, då var det ny vecka fast ledig vecka. SKÖNT! aaah, fast jag ska ju jobba.. men de e lungan... ska bli kul.
Däremot har jag jävligt ont i kroppen, haha asså fan va otränad man är! Men men, skitsamma. Jag får väl börj strecha när jag kommer hem från jobbet. Pratade med älsklingen för ett litet tag sen, han kanske kommer hem dag. JIPPPII! <3 men kanske stannar tills imorrn också.

Det är strålande sol ute idag, så det känns skönt. Funderar på att dra och sola en kortis i hornstull, alltså innan klockan två eftersom det är halv priset då. Det var ett bra tag sedan jag solade faktist, börjar blekna ganska rejält. Haha, nä men tänkte iallafall ta en lite "skönhetsdag". Typ sola, fixa naglarna ochs sånt dör mysigt. Haha fan va äckligt det låter med naglar. BLÄ! haha jag hatar fötter överhuvudtaget, men de där lät verkligen SKARRRIGT! ha

Ska upp och käka lite frulle nu, have a nice day! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0