Tisdag - Årets semmeldag!

Heelloo there, då var man hemma från skolan dåra. Idag har varit en rätt så jävla chill dag, typ som gårdagen. Tisdagar är en av de två dagar vi börjar nio i veckan. Onödigt att jag kom till skolan till nio, eftersom vi skulle ha OMPROV i det prov jag missade typ förra veckan, men eftersom jag är så jävla mobbad så berättade ingen det, fast Malin visste inte heller det...såå ajja. Haha vi satt och chillade, spelade biljard och kort i stort sätt fram tills lunch. Satt i cafeterian ett tag också, åt en varm macka och drack varm choklad...mumsi!
Idag är det ju fettis-tisdagen, årets semmeldag! Men alla, eller okej dem som jag umgås med är så jävla tråkiga så jag fick köpa min egen semla, som jag tappade i golvet...malins fel! haha
Känner mig rätt nöjd och belåten efter den stora semlan så hoppas inte morsan köpt hem några, för ja kommer inte kunna hålla mig undan trots att magen säger NEJ TACK! gaah
På engelskan kollade vi på sista avsnittet av "Cutting it". Serien som vi kollat på sen i höstas, det finns flera säsonger men detta var sista avsnittet för oss, fy fan va irriterad man blev. Jävla insest-film...haha vart nästan gråtfärdig i slutet, jävla Ally asså...ajja ni fattar nog inget men hon gjorde ett STORT misstag, fel val av man!
Efter skolan åkte jag med Malin in till stan, hon köpte två små söta tunikor på gina, och jag förlängde mitt busskort till plus. Är skittrött asså, har haft lite småjobbig huvudvärk större delen av dagen, hoppas den försvinner tills imorrn, eftersom det kommer vara full rulle tills fem. Imorrn är det öppet hus, det ska bli...mest ser jag fram emot att permanenta Lisii´s hår, ska bli kul att se...det är en stor förändring. Sen ska jag slinga & klippa Elina också. Kanske ska käka ute med min pappa imorn, han kom hem från Colombia för typ 4 dagar sen. Har vart borta sen, ah vet inte när...men typ oktober eller nått!

Nä nu ska jag slänga mig i soffan och döö, morsan och gänget kommer väl vilken sekund som helst antar jag.
Bloggar nog mera ikväll, eller inte! Kramis

http://veramedflera.blogg.se/images/semlor_1171916905.jpg

Kommentarer
Postat av: emma

eypten :D

2008-02-05 @ 19:54:25
Postat av: *Emma*

sluta skriva kmt i mitt namn mia :@

Jag älskar semlor :D haha

2008-02-05 @ 19:58:39
URL: http://Kramgoo.blogg.se
Postat av: maria

men lägg avvvv det har jag inte alls gjort !!!!! :@
egyyyyyypten om 79
dagr....

2008-02-05 @ 20:58:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0