Torsdag

Hej hej, idag är det torsdag och jag är hemma från salongen. Vaknade imorse med jätteont i halsen, och kände mig skitseg i kroppen. Igår blev det inge bloggande eftersom våran dator hemma inte har nån internetuppkoppling för tillfället. Skoldagen gick superbra igår, slingade och klippte Elina, fan vad fin hon blev. Jag klippte nämligen raklugg på henne, tog en bild..men får försöka lägga upp den senare. Skulle ha permanentat Lisii´s hår också, men det blev ej av och kommer heller inte bli det. Jag var hos tandläkaren igår, och förhoppningsvis var det näst-sista gången innan det är dags att ta av den är jävla järnvägsrälsen. Haha
Däremot fick jag några äckliga gummisnoddar som sitter från överkäken ner till underkäken, kan ju fan knappt öppna munnen. USCH så plågsamt. Plus att jag spände både över- och underkäken. Alla ni som har tandställning eller kanske haft vet ju hur ont det kan göra. Men kommer avvakta några dagar med gummisnoddarna tills spänningen släppt lite. Så 6 veckor till,  sen OM jag har TUR, tar jag ut den. Blir ju perfekt till egypten-resan...OH GUD va jag längtar! hihi Efter skolan åkte jag in till stan, där jag mötte Nora & Lisii.
Vi gick och satte oss på en urmysigt café vid hötorget, minns bara inte vad det heter. Där satt vi i typ en eller två timmar, babblade på om allt möjligt. Skönt att umgås lite med girlsen igen. Det var faktist ett tag sen. Det roliga var att vi satt och snackade om Lina och Diddi, två vänner till oss. Så plötsligt ser Nora helt chockad ut, haha då står dem nere i kassan. Det var bara så himla kul...sjukt! Dem skulle också fika där med två killkompisar.
Efter fikar drog jag och norisen hem till henne, fortsatte allt babbel där... vid halv nio tiden mötte jag älsklingen som kom från boxningen sen åkte vi hem tillsammans. Jag orkade inte änns göra ett försök med datorn, var himlans trött plus att smärtan i munnen var outhärdlig. BLÄ! ajja, en sak är säker och det är att jag ångrar verkligen INTE att jag satte in tandställningen för snart två år sen, för jag har fått så extremt fina tänder.

Nu sitter jag på mammas kontor, tänkte först åka till salongen men på vägen ändrade jag mig. Kände svagheten i kroppen, sedan när jag skulle ringa dit var min handledare också sjuk. Har precis tryckt i mig en saftig och perfekt sur grapefrukt som jag fick av älsklingen imorse. haha!
Och nu sitter jag och dricker en varm kopp choklad. Ska försöka jobba lite idag, om jag orkar...
Har fortfarande ganska ont i tänderna, så får väl äta soppa till lunch..eller typ yoghurt! Kevin pratade med sin mamma i morse, och hon ska beställa tågbiljetterna till västerås idag. Vi kommer åka på fredag är det bestämt nu, chilla runt med alla kändisarna på hotellet kvällen innan, haha kul! Ajja bara en vecka kvar nu, ser fram emot det GRYMT mycket!

Hörs senare, PUSSELIPUSS ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0