Torsdag

Heellu, har varit kass på att uppdatera min blogg men ärlig talat händer det inte mycket i mitt liv just nu, och tror inte att ni är speciellt intresserade av vad vi gör i skolan varje dag precis, haha.
Plus att våran dator har lagt av helt nu typ...så har inte kunnat blogga heller. Men in torsdag har varit helt okej faktist, vaknade en imnut i sex imorse, och tur var det annars hade Kevin missat sitt tåg. Han åkte till västerås imorse för jobb och åkte till Falun nu på kvällen. Han kommer vara borta fram tills på måndag, fem dagar.. känns lite tråkigt. Men ska passa på att umgås lite mer med tjejerna då. Igår hade vi kvällspasser i skolan, det var kul. Fick klart en viktig grej i mitt projekt, och sedan färgade jag Malins hår, men hann inte klart så ska avsluta det hela i helgen, klippa plus slingor. Idag mötte jag Bullen i stan vi elva, halv tolv tiden ungefär vi handlade lite småprylar sedan drog hon hem och jag mötte Nora. Vi åkte till rådmansgatan, där Nora fixade sina naglar idag. Jag ska dit på onsdag nästa vecka, och ser faktist fram emot det jättemycket, hennes blev jättefina trots att det var en elev som gjorde det. Det tog ju 3 och en halv timma, lite jobbigt men det är värt det, absolut!

Det var så himla kul igår, jag och Bullen satt och snackade i telefon om att vi båda verkligen behöver ett jobb NU, så plötsligt kommer hennes mamma in i hennes rum och säger att hon har telefon, ah då har hennes mammas kompis fixat ett jobb åt henne. Så jävla tur, hon var och jobbade idag, och vart anställd direkt. Fan önska man hade så tur själv, haha... Imorrn är sista dagen sen har vi sportlov, fa va najs det kommer bli. OM jag har tur, vilket ja sällan har...kanske kanske jag också får ett jobb nånstans annars får jag väl jobba hos mamma... BORING! men men nä nu måste jag tvätta bort mitt smink och bädda ner mig brevid Bullen. Kom väl hit för en timma sen, vi ska skolka från småföretagande imorrn haha vi är så jävla bra! not


Nu ska vi kolla CSI , natti<3


Kommentarer
Postat av: älskling

csi är bäst!!!

2008-02-22 @ 17:20:02
Postat av: Anonym

vem är bullen? :p

2008-02-22 @ 18:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0