Västerås here we come!

Hej hej, idag är det fredag och solen skiner än idag, helt underbart väder. Fast man kan inte precis säga att det är varmt, det isar fan i fingrarna när man är ute. Filmen vi såg igår var jätte bra, fast lite halvtråkig i början..ganska seg liksom. Lång var den också, nästan 2 och 1/2 timma. Men som tur var plockade Tomas upp oss. Vi låg och småtjattrade lite fram tills ett ungefär, ja...alla tre sov i samma säng.. haha!
Jag och Malin skippade småföretagande lektionen imorse, hade verkligen inte lust. Sov fram tills tio, as-skönt. Packade väskan, fixade oss lite sen drog vi till plugget. Idag drar jag och älsklingen till Västerås som ni alla borde veta vid det här laget. Klockan fem går tåget från centralen. För er som inte vet varför, är det för att vi ska kolla på melodifestivalen... kommer också att bo på hotellet med de som kommer att medverka imorgon.

Rösta på Sanna Nielsen!!!!!!

Sanna

 Nu har vi bara kundpass, slutar runt fyra.
Kommer nog inte kunna blogga nått mer under helgen, kanske kanske...annars kanske vi har nån som gästbloggar, talar om hur jag har det. Haha ska ju bara vara bort två nätter, alltså tre dagar...men ajja!!!!

Självklart har jag med mig kamera, så bilder kommer ni absolut få se när jag kommer hem.
Nä nu måste vi rusa till lektionen, men ha en underbar helg allesammans, för det ska JAG! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0