Lördag

Hej hej, egentligen har vi gäster..men det är släkten så det är okej. Kanske ska iväg sen därför passar jag på att blogga nu. Eftersom Kevin var så sjukt korkad och drack två enerigdrycker precis innan vi gick och la oss, blev han helt jävla hyper. Han såg nästan hög ut, haha nä men självklart skulle han hålla mig vaken med så tror vi somnade först vid fyra. Men inte sov jag länge idag nej, tror mamma väckte mig runt halv tio. Hon ville nämligen att jag skulle åkte till skärholmen och köpa presenter till Mimsan. Dushade bara snabbt, åt lite frukost sen drog vi. Hon skulle jobba med nån flytt grej eller nått sånt i vårby så vi åkte med varandra hela vägen till skärholmen.
Gick väl runt där i ca 2,5 timmar. Hittade en del fina grejer faktist. Fick 1000:- av mamma. Så det var väl lagom, det låter ju mycket men det här var det jag fick för det; (på en ungefär)

Skor 300:-
Näspiercingar 79:-
Tjocktröja 150:-
Väska 98:-
Kofta 129:-
Smink 90.-
Nessesär 55:-
Ögonfransböjare 79:-


Vet inte, kanske glömt nått. Men glad blev hon iallafall. Egentligen fyller hon år imorrn, men eftersom dem då åker till sälen valde vi att fira henne idag. Några från släkten är här och fikar nu. Hon öppnade våra presenter nu också, eftersom varken jag eller Kevin orkar gå upp med dem imorrn. Fan de e ju söndag, måste ju få sova ut. haha
Köpte faktist en fin lite tröja till mig själv också, en svart från BikBok lite finare. Kostade 199:-. Den betalde jag med det jag fick över sist!
När jag var klar åkte jag hem. Ställde mig direkt och började steka pannkakor. Mimsan hjälpte självklart till. Det blev två hela tårtor. Faktist ganska gott, fast jag åt bara en bit. Blev för mycke grädde för min del.
Känner mig mycket nöjd med dagen, och ännu är den inte slut. Väntar på samtal från Jens (kevins pappa) nu, om vi ska ut på middag senare eller ej. HOPPAS HOPPAS! Annars blir det väl bio tror jag. Kevin har tydligen snackat med sin mamma och tyckte väl att vi borde se "Arn". Skulle faktist vilja se den, så det passar perfekt. Men roligast skulle vara om middagen blev av idag. Fan Kevin har inte änns fått sina julklappar än :( Och dem har inte fått våra.. Fan det e ju januari nu. Haha ajja måste gå och vara lite social nu, lägger in bilder sen.


PUSSPUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0