Ögonbrynstrimmer

Tänkte bara tipsa er om den här ögonbrynstrimmern. Den har säkert funnits jättelänge, fast jag fann den på julafton. Haha fick den i julklapp av mamsen. Har själv kollat på den i butiken men inte vågat köpa den eftersom jag inte visst hur den fungerade. Men iallafall tur som jag hade, fick jag den i julklapp och den funkar SKITBRA!
Det är typ som en "rak" maskin om man kan säga det. Så den drar inte ut håret ur hårsäckarna som en avnlig pincett gör, vilket leder till att det inte gör ont. Sen är det självklart från person till person om man gillar den, eftersom det blir en typ av stubb-känsla. Men så fort du noppar bort dem blir dem som vanligt igen! Skitbra, tror den kostar endast 99:- på kicks"




Ska nog hoppa i säng nu, haha älskar Facebook by the way...har fått kontakt med massa gamla vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0