Onsdag

Heej, då var det onsdag...skönt tycker jag eftersom jag är ledig imorrn. Eller egentligen har jag praktik på salongen men jag behöver vila lite. Haha vet att vi precis haft lov, men det e ju skitsvårt att vända tillbaka dygnet. Men åker dit nästa torsdag. Idag var jag upp vid halv sju tiden, det var nog det tidigaste på väldigt länge. Sov ju i södertälje igen...
Jag kom till skolan ca kvart i nio, då jag märker att ingen är där! Så jävla irriterande. Då säger Malin att vi börjar kvart i TIO!. Asså jag var där en HEL TIMMA före, haha inte likt mig... ajja gick runt lite i skolan och såå, sen rullade det in en efter en. Fast som tur var jag iallafall inte den ända som trodde vi började nio. Idag hade vi vår första frisörlektion. Det var faktist väldigt skönt. Back in tha salon liksom.

image190

Jag har väl kanske en fyra moment kvar att göra från c-kursen. Så idag gjorde jag folieslingor på docka. Det blev ganska bra, men kan bli 1000000000... gånger bättre liksom. Tänkte ta kort på resultatet, men vi skulle sluta så blev allt stressigt och sen ah så var det inge kort. Men gjorde aldrig överhåret så det blev inget där uppe liksom.
Är skittrött nu verkligen, somnade på bussen på väg hem. Nu tänkte jag ta en kopp te... haha fan har blivit te-beroende. Mitt favvo-te är Tahit, typ vanilj och annans kanske coccos också. Men det fanns inte på vivo så nu får det bli four red fruits.

Idag kommer Nora hem, tror dem landar runt sjutiden. Dem har typ rest hela dagen. Snacka om att hon kommer ha värsta jetlagen, eftersom thailand ligger typ sex timmar före... ajja lägger in en dagens outfit sen.

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0