Onsdag

Hejsan, hur mår ni alla få läsare, hihi jag mår super förutom att jag är ganska så trött. Det har vart en lång skoldag, fast nog en av dem roligaste av alla skoldagar. Igår sov jag hos älsklingen i bandhagen när jag kom dit gick vi direkt ner till restaurangen och käkade eftersom jag inte hade ätit någon middag. Städningen gick skitbra, och dem blev verkligen jättenöjda. Det tog ungefär fyra och en halv timma att städa hela lägenheten, det var en 4:a.
Hon sa att hon absolut skulle "anställa" mig igen haha.

Svar på era kommentarer: Jag tycker det är en väldigt stor skillnad att städa hos någon man känner och hos någon man inte känner. Eftersom en familj har privata saker som man kanske inte vill råka se o.s.v Plus att man har oftast lite koll på vart saker och ting ska vara hos någon man känner. Skulle tycka det var väldigt obehagligt att städa hos nån man inte känner, men va fan det är upp till var och en... så tycker iallafall JAG! Sen får resten tycka vad fan ni vill..

Vi började nio imorse, TRODDE JAG! Så självklart var jag där i tid, men egentligen började vi kvart i nio. Jag skulle färga morsan så hon var med mig. Vi gick till cafeterian och fikade lite. Hennes hår vart skitbra, inte lika stor skillnad som jag hade velat att det skulle bli, men det är ju en process antar jag. Egentligen skulle jag haft en kund till efter lunchen men hon avbokade så jag rullade en hel docka, asså permanent! Det var okej fick ett G för den...vilket typ är VG, vi har lite annorlunda bedömning. Efter det hjälpte jag Malin med hennes kund som också permanentade sig fast på riktigt. Det vart okej, tror fan att jag vill göra det...har alltid varit rädd för att det ska bli för lockigt, men hennes vart verkligen fint förutom i topparna där det vart lite rakt och sedan ganska så slitet...eller lite torrt eftersom hon tidigare blekt håret. Asså permanent sliter väldigt mycket på håret för er som funderar på att permanenta, det är därför jag tvivlar om jag ska göra det eller ej. Mitt hår är ganska känsligt...

När jag kom hem åkte alla, haha Kevin är på boxningen, morsan och Adam är och kollar på nått gymnasie och pappa och Mimmi var hos doktorn. Så det blev bara jag och Emma kvar... vi gjorde lite middag. Det blev pannkakor och gulashsoppa. Är skitmätt nu, tog en lite matpaus från bloggandet. Haha
Igår tog jag av plåstret från magen, FY FAN vad ont det gjorde. HAHA allvarligt så gjorde det ondare än att ta själva piercingen, satt i typ en timma och drog av det. Ska ta ett kort sen, så ni får se hur det ser ut. Däremot har jag en skitful piercing, eller hade helst velat haft med diamant, men eftersom jag var så himla nervös innan jag tog det glömde jag bort och fråga och hon sket väl i det antar jag..eller så hade hon bara dem.

Nu tänkte jag slänga mig i soffan och kolla film, eller vänta OC såklart! möhhö...är verkligen as-mega-tvärmätt...blä!
Men bloggar nog mära sänn....KISSSÖÖ<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0