Tisdag

Tjabba tjena hallå där, idag gick jag faktist upp vid halv åtta..det kändes tidigt haha! Har varit en rätt så tråkig skoldag och har därför inte mycket att skriva. Har haft samhällskunskap och småföretagande sen efter lunchen hade vi bara engelska. Kom nyss hem men ska alldeles strax ge mig iväg till enskede dalen. Ska nämligen städa hemma hos några bekanta. Vissa tycker nog det är rätt luffigt "jobb"...typ dåligt betalt eller nått. Men jag jobbar ju inte precis i nån städfirma eller nått, haha det är ju privat! Skulle aldrig nånsin göra det hos nån jag INTE kände liksom. Och jag får väldigt bra betalt så det är värt det. Självklart letar jag efter ett riktigt jobb under tiden också.. men det tar lite tid eller iallafall för mig. Kanske bara jag som är seg.

Nu ska jag gå in och beställa överraskningen jag ska ge till Sara, nu kan jag faktist säga vad det är. Det är nämligen en egen designad kalender. Med en massa gamla bilder på oss i, som jag satt in själv. Man valde liksom färg och stil..sen har jag satt in olika födelsedagar med en liten ballong på (haha jättsött). Hade några datum jag skulle sätta in..men det är klart nu, så hoppas det går fort så jag kan skicka över den till henne. Har satt februari som första måndad. Eftersom jag visste att jag inte skulle hinna få den nu, och hon åkte ju imorse så ah!
Ska bara beställa den nu, BRB!



Nu har jag beställt, eller jag försökte men man måste betala med mitt kort och ha kreditkort numret, bla bla fattar inget av det så mamma får fixa det när hon kommer hem istället.. orkar inte göra nått fel och sen dras typ 100000000 kroner..haha

Nä nu ska jag packa väskan, efter att jag städat ska jag hem till Kevin i bandhagen, hans pappa ska typ till skåne imorrn och ville ses innan! Vet inte om jag kommer hinna blogga något mer idag, spelar väl ingen större roll egentligen eftersom jag ändå inte har nått att skriva om. Jaja

ha en fortsatt bra tisdaag, KJAM! <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för skillnad att städa hos någon man känner eller någon man inte känner. Same shit!

2008-01-22 @ 17:19:29
Postat av: Josefin

anonym: jo, det är klart det är skillnad? hallå, man vill ju helst städa hos nån man känner. Ofta man vill städa hos en främling? :S

2008-01-22 @ 17:37:37
Postat av: maja

haha vadå, " vad ere för skillnad ? ", det är väll klart att man vill städa hos någon man känner hallå? haha det är ju läskigt och så annars ;)

2008-01-22 @ 19:53:36
Postat av: Julia

håller med Maja. Det är både läskigt och obehagligt att städa hos nån man inte känner. Det finns verkligen en stor skillnad där ;)

2008-01-22 @ 21:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0