Torsdag

Heejsan, har väl vart vaken ett tag, men har ätit frukost och kollat två avsnitt av OC. Idag är det torsdag och egentligen min praktik dag. Men eftersom betygen sätts imorrn har jag en del att göra idag. Fick ett mejl från Facebook förut, så jag gick in där och kom på att man kan ju försöka söka på lite olika människor. Så då fick jag för mig att jag kanske kunde hitta några vänner från Norge. Och shit JA! Asså det var sjukt länge sen jag överhuvud pratat med dem, måste ha vart typ 2001 eller nått. Jag hittade flera gamla tjejkompisar från min skola när jag bodde i Norge. Fan va coolt, jag förstår mig inte på Facebook så bra, men jag vet hur man letar och hur man addar en vän liksom. Hoppas hon svarar, fan va coolt tycker jag! Haha, kanske är lite seg men men. Ska alldels strax sätta mig ned och plugga, har mestadels en massa bild-uppgifter att göra. Så det blir mycket ritning.
Ajja måste sluta skriva nu, haha annars kan jag fastna framför datorn föör länge. Kanske ska träffa Sara sen, vi får se måste ju bli klar med läxorna först!

Ses sen, kram bloggen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0