Hoppas inte

Hallojsan, vaknade nyss av att en tjej från cafét ringer och säger att jag ska jobba. NEJ! har verkligen inte räknat med det...och det står inte änns att jag ska jobba. Men nån har sagt det. Kan finnas en chans att jag sagt ja för typ en vecka sen men då har jag glömt bort det. :S

Ska egentligen iväg på ett event vid ett tiden, men mest av allt skulle jag vilja följa med norisen ut på en dagsresa med båt..
Ajja vi får se vad som händer. 

Igår jobbade jag på pizzahut och senare på kvällen drog vi in till slussen/gamla stan. Min plan var att sitta där redan innan solen gått ner, men vi hann inte till det. Prommade runt ett bra tag sedan drog vi hem. 

I fredags hade vi lite minitjejkväll här hemma, älsklingen åkte ut till vallentuna så ah. Hihi
Dem köpte med en massa mat och en MASSA godis, haa helt sjukt. Vi satt och gamade i oss typ inte änns hälften och snackade skit till typ tre på morgonen. Då åkte några hem medan jag och bullen bara gick och la oss...

ses snart eller sen ??!?!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0