kunde inte blitt värre...

hejsan, kom precis hem från IKEA. Eller ja det var bara därför vi åkte iväg. Vi kom dit handlade det vi skulle (+ lite till) haha. Sen när vi skulle ta bilen, så sjävklart ville den inte starta. Ja då har batteriet dött. Vi försöker få igång den genom att rulla igång den.. men nej det funkade inte. 

Så vi gick till thomas jobb där också kevin jobbar, var där ett jävla bra tag innan vi fick hjälp att få igång bilen. Han skjutsade ner oss till ikeas parkering och precis när jens fäster startkablarna och allt börjar det såklart att regna, alltså ösregna!

När vi sedan fått igång bilen, efter att jens har sprungit ut och in i bilen var vi påväg att köra iväg från startkablarna, ah dem låg kvar där på marken. haha när vi väl kommit ut på motorvägen blir motorn så varm att den nästan börjar koka. haha så jag och Jens har åkt runt i nästan 40 minuter bara för att ladda batteriet. Men nu är vi här och har precis käkat lite.

Tänkte slinga mammas hår nu =) ska självklart fota för och efterbilder. <3







Kommentarer
Postat av: Jessica

tack :)

neä, det är min bättre hälft som gjort den ;)

2008-07-14 @ 20:08:30
URL: http://jesisi.blogg.se/
Postat av: Erika

jag vill också till ikea :) bättre lycka med bilen nästa gång ;)

2008-07-14 @ 20:32:19
URL: http://mylines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0