Ut på landet

Hello sunshines, gud så underbart me bra väder. Haha kan inte sluta nämna det, hoppas iallafall att det håller hela helgen nu när man är ledig. Igår hade jag sjukt svårt för att somna, skitont i magen, sådär jobbigt illamående. Men jag spyr aldrig, alltså aldrig någinsin. (eller okej kanske är jag är magsjuk) men annars aldrig, oavsett hur illa jag mår. Men tack vare älsklingen min försvann det så jag kunde somna till slut. 

Har precis tagit en sval dush, superskönt var det. Eftersom de hade "fylleparty" våningen under oss var vi tvungna att stänga fönstret så det var sjukt varmt och svettigt. 

Nu ska jag packa väskan och sedan ta mig ut till vårt ena landställe, alltså på min pappas sida. Supermysig Ö, med små sommarstugor. Oh ska bli så skönt, kanske kommer hem ikväll annars imorrn eftermiddag. Planerar nämligen att åka ut till Runows i södertäje imorrnkvälll. 


Bild: tagen av mig på gotland



Hoppas ni alla får det lika mysigt som jag, ta vara på vädret asså! Puss humlisen<3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0